2777
2789
عنوان

دوستم رفتارش تغییر کرد یهو

56 بازدید | 7 پست

دوستم معلوم نیست چه مرگشه، اولین بار اون اومد خودش و با هم اشنا شدیم بعدش من یه بار نرفتم پیشش بشینم بعد با یکی دیگه دوست شد و یکی دیگه ام اضافه شد بعد خودش بهم گفت یه جورایی توام بیا بعد الان خودش معلوم نیست چشه اصلا ما چند روز پیش بعد یک ماه دیده بودیم من پشت گوش همین دوستم که پشتش بهم بود سلام کردم به یک نفر بعد اون اصلا برنگشت( یعنی صدا منو نمیشناسه😒) که نخواد برگرده معلوم بود از قصد برنمیگشت اون دوتای دیگه اوکین مثله همیشه ولی این نمیدونم چشه من بعدش من رفتم دیدم برنگشت دنباله یه کاری و دوباره برگشتم و اون دوستا دیگمو دیدم با اونا سلام کردم و من برای اون که نمیدونم چشه وایستادم کارش تموم بشه بعد تموم شد کارش و اون برگشت نگاه کرد من قشنگ رو به روش بودم سلام کردم بعد یه سلام خشک و خالی کرد بعد رفت پیش اونا بعد یکی دیگه از همکلاسیامون اومد اون بلند شد هم سلام گرمتری داشت هم بغلش کرد بعدم که به من کم محلی میکرد منم دیدم اینطوریه منم همینطوری رفتار کردم با اینکه نمیدونم دلیلش چیه و این رفتارشم هنوز ادامه داره و با من فقط اینطوریه یه بارم سره امتحان بودیم بعد از یکی دوستام داشتم تقلب میگرفتم یعنی همه کلاس داشتیم تقلب میکردیم بعد اون در اومد گفت بسه دیگه هرچیم سره امتحان ازشون کمک میخواستم یکم چیزی نگفت بهم😒😒، به نظرتون چطوری رفتار کنم باهاش؟؟ من واقعا کاری نکردم همیشه احترام نگه داشتم این یهویی اینطوری شد و رفتارش تغییر کرد، ممکنه از حسادت باشه که من چرا اومدم، من خیلی تجربه کردم این حسادتو نسبت به خودم از دیگران😩😔😔 خیلی حس بدیه

نگاه کن تو هم بهش محل نده دوباره باهات خوب میشه طبق تجربه...چون بعضی از دوست های قبلا هم که خودشون با من دوست شده بودن مشکل داشتند بهشون مهربونی میکردم سرد میشدن من سرد میشدم اونا مهربون میشدن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه کن تو هم بهش محل نده دوباره باهات خوب میشه طبق تجربه...چون بعضی از دوست های قبلا هم که خودشون ب ...

جدی چرا برعکسن آدما😅😅، منم همین کارو دارم میکنم ولی انقدر قلب مهربونی دارم اخرش از کسی که حتی بدترین رفتارو باهام میکنه اخرش باهاش خوب میشم

جدی چرا برعکسن آدما😅😅، منم همین کارو دارم میکنم ولی انقدر قلب مهربونی دارم اخرش از کسی که حتی بدتر ...

آره خب من هم همه بهم میگن مهربون یعنی کسی با من سرد میشد فکر میکردم تقصیر منه تلاش میکردم توجهش رو دوباره بدست بیارم..ولی برای بعضی از آدما میبینی جواب نمیده..من دیدم برای یکی از دوستام که دوستشم دارم مجبورم این شکلی رفتار کنم چون فقط وقتی سردم باهام خیلی خوبه😂😂

چند سالتونه؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)