من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
گلم کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره
شخصی متولد فروردین مرداد آذر میتونه باشه حروف اسمی الف م ح د اهل حلال حرومه اعتقادات خاص خودشو داره سبزه و خوش قیافه مو و چشم تیره داره کمی عجول و مغروره سن ۲۵ تا ۳۰ اهل گردش اهل رفت و آمد اما خیلی تجملاتی نیست شخصیه ک با خودش درگیری داره
لطفا منم بگو بنظرت چجور ازدواجی دارم و نحوه آشنایی چجوریه و چجور شخصیه موقعیتش مرسی
آینده درخشان داری اگه نذری کردی ادا کن شغلی داره ک ی حرفه ایی بلده و موفقه اهل مهمانی و خوشگذرانی و ی خورده غرور داره اهل جایی هست ک لباس محلی میپوشن یا قومیت خاصی دارن مث لر کرد مشهد و... گاهی آدم خود شیفته اییه موقعیت مالی و وضعیت خوبی و بالایی داره آدم حساسیه و خسیسه کمی و قناعت میکنه کتاب های مقدس مث قرآن رو دوست داره از نظر ظاهری آرام و جذاب قد متوسط شونه گرد سرشونه بزرگ چشم زیبا موی لطیف و صورت گرد داره از عدالت خوشش میاد سواد خوبی داره مهربون و آبرومندی آدم شهوتیه خوش شانسه شغلشو دوست داره