راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
گلم کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره
شخصی متولد فروردین مرداد آذر میتونه باشه حروف اسمی الف م ح د اهل حلال حرومه اعتقادات خاص خودشو داره سبزه و خوش قیافه مو و چشم تیره داره کمی عجول و مغروره سن ۲۵ تا ۳۰ اهل گردش اهل رفت و آمد اما خیلی تجملاتی نیست شخصیه ک با خودش درگیری داره
لطفا منم بگو بنظرت چجور ازدواجی دارم و نحوه آشنایی چجوریه و چجور شخصیه موقعیتش مرسی
آینده درخشان داری اگه نذری کردی ادا کن شغلی داره ک ی حرفه ایی بلده و موفقه اهل مهمانی و خوشگذرانی و ی خورده غرور داره اهل جایی هست ک لباس محلی میپوشن یا قومیت خاصی دارن مث لر کرد مشهد و... گاهی آدم خود شیفته اییه موقعیت مالی و وضعیت خوبی و بالایی داره آدم حساسیه و خسیسه کمی و قناعت میکنه کتاب های مقدس مث قرآن رو دوست داره از نظر ظاهری آرام و جذاب قد متوسط شونه گرد سرشونه بزرگ چشم زیبا موی لطیف و صورت گرد داره از عدالت خوشش میاد سواد خوبی داره مهربون و آبرومندی آدم شهوتیه خوش شانسه شغلشو دوست داره