yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5382 عنوان میشه بیاین لطفا کمککک 50 بازدید | 11 پست اینو همسرم استوری کرده منظورش من بودم؟؟یه نوع تیکه ساخه یه کوچولو بحثمون شده بود اگه کسی میدونه بهم بگه @niniyar لطفاااا تاییدش کن اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم 1404/11/06 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5382 شاید دلخوره اره هست از یه طرفم مشکل دیگه ایم داره اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5382 نه عزیزم اروم بگیر این یه جوکه تو تل ترند شده بود میترسم واسه من باشه😔 اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5382 .....واااا بخدا،اذیتش کرده بودم اخه بهش زنگ میزدم دیدم اشغال بود بعد جالب اینجاس تو واتساپ هی پیام میداد بهم اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
ملکور عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 250 میترسم واسه من باشه😔 اقا به خود خدا تیکه انداخته ولی ترسیده به تو تیکه بندازه
ملکور عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 250 بخدا،اذیتش کرده بودم اخه بهش زنگ میزدم دیدم اشغال بود بعد جالب اینجاس تو واتساپ هی پیام میداد بهم ....عا نمیدانم حقیقتا
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5382 اقا به خود خدا تیکه انداخته ولی ترسیده به تو تیکه بندازه 😬😬🫥 اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم