2821
2789

گوزل وجهان فک کنم ازدواج میکنن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوزل وجهان فک کنم ازدواج میکنن

بچه ها چی میشن؟

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

ازدواج میکنن روز عروسیشون گوزل میمیره

عههه چجوری؟؟؟

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

یعنی قشنگ به ترکی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بچه ها چی میشن؟

اون دختر اصلی میادبااینااون یکی میره پیش مامانشش

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

یعنی قشنگ به ترکی

سریالشو میگه😁

آهان دارید درباره ی فیلم حرف میزنید؟🤣🤣من فکر کردم معنیشو میگی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

سریالشو میگه😁

آره بعدش از کامنتا فهمیدم۰🤣

😂😭❤️مرسی عزیزم

خواهش میکنم🤣🤣

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز