2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عههه چجوری؟؟؟

این اوزان با ی دختری دوست میشه

بعد دختره شوهر داره شوهرش میاد اوزان رو بزنه با تیر گوزل میپره جلو ک اوزان هیچیش نشه خودش تیر میخوره و میمیره

بعدش هم دیگه فیلم بی معنی میشه فقط بیخودی کشش میده

ایسو ازدواج میکنه با ی پسری جهان باهاش قهرمیکنه چون راضی نبوده

بعد ایسو حامله میشه ولی سرطان میگیره

ی مردی میاد تو فیلم ک عاشق دلاراس ،دلارا ازش حامله میشه ی پسر میاره ،در اصل اوزان هم پسر واقعیه اون مردس نه جهان

این اوزان با ی دختری دوست میشهبعد دختره شوهر داره شوهرش میاد اوزان رو بزنه با تیر گوزل میپره جلو ک ا ...

قبول داری اسم سریال گوزل هست. بعد خود گوزل حذف می کنند از تو سریال😂! یعنی مسخره تر از این نیست!

الهم عجل لولیک الفرج

این اوزان با ی دختری دوست میشهبعد دختره شوهر داره شوهرش میاد اوزان رو بزنه با تیر گوزل میپره جلو ک ا ...

عهه چقد مسخره

مرسی

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

من تا جایی که ایسو بدنش قفل میکنه دیدم خب خوب نمیشه یعنی ؟ ته داستان چی میشه

غزل هم یادمه یکیو پیدا کرد که واقعا عاشقش بود

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤