2777
2789
عنوان

دانشجوهای پزشکی بیاین

163 بازدید | 12 پست

این مباحث رو میتونم تا اسفند یا فروردین برسونم ؟ آناتومی حفره لگن و اندام فوقانی و تحتانی و سروگردن و نورو

تا الان توراکس و ابدومن و دیواره لگن رو رسوندم

بیوشیمی آنزیم و pH و کربوهیدرات و پروتئین خوندم لیپید و نوکلئیک اسید و سلول مونده

فیزیولوژی سلول و قلب و گردش خون و تنفس و کلیه و خون و حواس(بیشترش) رو خوندم نوروفیزیولوژی و گوارش و یه فصل دیگه مونده

شروع از اواسط مرداد پیشرویم کند بود یا خوبه؟ میرسم تا اواخر اسفند یا نهایت بعد عید تموم شه؟ تستای مدوفست هم هست ضمنا از روی خلاصه رفرنس و سیب سبز میخونم

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

خانوم دکتر حالا ما یچی از شما میپرسیم شما جواب بده همکلاسی داری که از دی یا بهمن شروع کرده باشه برا ...

من پیراپزشکی میخونم تو پرستاریا دیدم پزشکی رو نمیدونم

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسانس به پز میخوای بدی؟

شما فارغ التحصیلین ؟ بنظرتون پیشرویم خوب بوده؟ اولین دور هست میخونم میرم ترم ۴

نمیدونم امتحان تون کی هست

حجم مباحث خیلی زیاده

فول فورس باید بخونی

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

نمیدونم امتحان تون کی هست حجم مباحث خیلی زیاده فول فورس باید بخونی

همینایی که گفتم اتمامش تا فروردین منطقیه؟