بچه ها من سه تا جاری شاغل دارم. منم شاغل نیستم و خیلی خیلی کم میرم بیرون. تو دورهمی و مهمونیا یکی از جاریام همش بحثو میخواد به این بکشونه که من یه روز تو خونه بمونم افسرده میشم و تو خونه بودن چیه و متنفرمو. رفت و آمد آدم لاغر نگه میداره و ازین حرفا. یعنی عمدا یه چیزایی میگه منو بسوزونه. منم هیچی نمیگم. واگذارش کردم به خدا. به نظرتون باز هم این جوری بگه چه جوابی بهش بدم دهن گشادشو ببنده!
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
@niniyar لطفا به این کاربر رسیدگی کن. چرا بی دلیل تو تاپیک من فحاشی کرده؟ چرا تعلیق نمیشن این کاربرا؟
@yamiiiii @niniyar این کاربر مرد بی دلیل اومد تو این تاپیک فحاشی کرد بعد کامنتشو حذف کرد اگه میشه تع ...
ممنونم
بگو وای نمیدونی خانوم خونه خودت باشی و صبح تا شب یا لم بدی یا خودتو خوشگل کنی برا شوهرت هی به خودت برسی یا غذاهای خوشمزه مورد علاقشو درست کنی و وقت داشته باشی کامل براش چه کیفی میده
مطمعن باش این ادم آرزوووشه یروز جای تو باشه... همیشه میگن ادما حسرت چیزایی رو میخورن که ندارن... اونم خسته اس فقط نمیدونه به چی گیر بده... بی محلش کن وقتی اینو گفت یهو بپر وسط حرفش یه صحبت پیش بکش خودش ساکت میشه.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا توهم توطئه داریواقعا شاغلا همینن من اوایل که دیگه نمیتونستم کار کنم دیوونه شده بودم
شاغلن که باشن، به دیگران چه ربطی داره که نمیتونن تو خونه بمونن،، این خانم و دیگر خانمهای عزیز خانه دار میتونن و از زندگیشون لذت میبرن، لازم نیست مدام این حرف کلیشه ای رو تکرار کنن
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
چرا توهم توطئه داریواقعا شاغلا همینن من اوایل که دیگه نمیتونستم کار کنم دیوونه شده بودم
نه این نیستن. توهم هم ندارم. پس چرا بقیشون این جوری نیستن!
هیچ واکنشی نشان نده چون اون خوشحال میشه ازاینکه تحریکت کرده برعکس ارامش خودتو حفظ کن و ادامه بده
بله دقیقا همین کارو میکنم. به روی خودم نمیارم.