کتون مدیر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 عنوان حمام ترکی | مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 25 پست نخندین ها .حمام ترکی چیه واقعا؟دلاک و مشت مال داره و کیسه می کشن واقعا؟تو استخرا دیدم یه اتاق دارن روش اینو نوشته ولی خدایی چکار می کنن .یعنی مثل قدیم کیسه می کشن؟ مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود 1397/02/25 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manmardnistam عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1938 من خودمو یه روز درمیان کسیه میکشم زیر دوشم میرخصم...مفت مفت.😂😂😂 پشت نمیشه کشیدخب
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 من خودمو یه روز درمیان کسیه میکشم زیر دوشم میرخصم...مفت مفت.😂😂😂 اره خوب . اصلش کمره که دستت درست نمیرسه مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
معمارباشى عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 7278 بزن برقص چرا . ؟ تو بعضی استخرا یه اتاقکه فقط اينا ايرانيزه شدست عزيزم حموم تركى يه چيز ديگست،تهران اسم اتاق ماساژ رو گذاشتن حموم تركى،بيچاره حموماى عثمانى😐 آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
manmardnistam عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1938 اقامون چیکارس پس. اهااقای ماکه شب خسته میفته نیم ساعت من بایداون ماساژبدم
mohana69 عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 12768 اهااقای ماکه شب خسته میفته نیم ساعت من بایداون ماساژبدم نه والله تو خونه ما خبری از ماساژ اقا نیس.😂😂😂
معمارباشى عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 7278 استارتر يه سرچ تو گوگل بزن osmanli hamami عكسارو ببين با مفهوم واقعى حموم تركى آشنا شو آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
manmardnistam عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1938 نه والله تو خونه ما خبری از ماساژ اقا نیس.😂😂😂 من خودم پرروش کردم ولی خب دلم میسوزه واسش
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 استارتر يه سرچ تو گوگل بزن osmanli hamami عكسارو ببين با مفهوم واقعى حموم تركى آشنا شو ممنونم .اما یه سوال الان این چیزی که تو ایران هست کیسه کشیدنه و مشت و مال؟ مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
معمارباشى عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 7278 ممنونم .اما یه سوال الان این چیزی که تو ایران هست کیسه کشیدنه و مشت و مال؟ من اروميه رفتم يه بار اونجا مشت و مال بود،تهرانو نرفتم،حموم تركى جفتشم داره آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
کتون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 5724 متشکرم دوستان مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود