2821
2789
عنوان

حمام ترکی

3099 بازدید | 25 پست

نخندین ها .حمام ترکی چیه واقعا؟

دلاک و مشت مال داره و کیسه می کشن واقعا؟

تو استخرا دیدم یه اتاق دارن روش اینو نوشته ولی خدایی چکار می کنن .یعنی مثل قدیم کیسه می کشن؟

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حمام تركى شبيه حموم قديمياى ايرانه كه دور تا دورش سكو داره و يه صحن وسطش كه اونجا كيسه ميكشن و رو سكوها چشمه هاى كوچيك داره كه هركس خودشو ميشوره اونجا پر بخار و ...حتى قسمت داره كه توش خوراكى بخورى با شربتاى رنگانرنگ عثمانى و مشت و مال و بزن برقص😁

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
اره عزیزم. اتفاقا الان من دارم میرم استخر و حموم ترکی. قشنگگ کیسه و لیفت میزنن. میدرخشی بعدش😁

واقعا من همیشه دلم میخواد یکی محکم بسابدم😂 آخه دستام  و کتفم درد داره 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
پس چرا برای من بزن و برقص و خوراکی نداشت🤔🤔🤔

چون تو ايران رفتى حموم تركى واللا برا عروسياى خودشون وسط اون صحن حموم ميرقصن😁

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
حمام تركى شبيه حموم قديمياى ايرانه كه دور تا دورش سكو داره و يه صحن وسطش كه اونجا كيسه ميكشن و رو سك ...

بزن برقص چرا . ؟ تو بعضی استخرا یه اتاقکه فقط

2790
2823
2791
2779
2792