2777
2789
عنوان

یعنی خدا الکی گفته

117 بازدید | 9 پست

آن ها پیوسته مگر میکنند و من هم چاره می اندیشم ( سوره طارق ) آیه ی ۱۵_۱۶

ولی همکار هام علیه من مکر کردند و منو بردن یه لول پایین تر ، یکی از خودشون و بردن جای من گذاشتن و خدا هم چاره نیندیشید!

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:)

گاهی خودت باید تلاش کنی گاهی امتحانته و با واکنشت سنجیده میشیگاهی باید رشدی اتفاق بیفته و چیزای دیگه قرار نیست هر وقت اتفاقی افتاد خدا معجزه اسا درستش کنه بعدم اول تو قران برو تفاسیر بخون خیلی وقتا باید ایه قبل و بعد بخونی یا شان نزول رو مثلا یه ایه برای کافرانه و برای یه گروهی از کفار گفته شده مطلق نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت باید متوسل بشی در برابر مکرشون به خدا و دست به دعا برداری، و آیه ای که مرتبط هست باهاش بخون ...

دعا کردم عزیزم اقدام هم کردم ، رفتم با مدیر حرف زدم ، ولی مکر اون ها به من غلبه کرد ، گاهی واقعا به خدا شک میکنم

چرا میزاره سر به خیر غالب بشه!

هرکسی واسم بد بخواست بدترش برگرده بهش ، منم مظلوم ، همیشه حقم ضایع میشه 🙃🙃

گاهی خودت باید تلاش کنی گاهی امتحانته و با واکنشت سنجیده میشیگاهی باید رشدی اتفاق بیفته و چیزای دیگه ...

به هر حال خداست و وظیفه اش هست مکر رو دفع کنه قبل و بعد هرچی میخواد باشه

به هر حال خداست و وظیفه اش هست مکر رو دفع کنه قبل و بعد هرچی میخواد باشه

نه همچین چیزی نیست همون قران خدا گفته بقد خلقنا الاسن فی کبد یعنی قطعا انسان را در رنج و سختی افریدیم

اینجور بود هرکس مکر و حیله میکرد دفع میشد که دیگه دنیا نبود انسان ها با انتخابشون سنجیده نمیشدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه همچین چیزی نیست همون قران خدا گفته بقد خلقنا الاسن فی کبد یعنی قطعا انسان را در رنج و سختی افریدی ...

عزیزم خدا چرا واسه اون ها رنج و سختی نمیده ؟

سختی و مکر واسه ماست فقط ؟

عزیزم خدا چرا واسه اون ها رنج و سختی نمیده ؟ سختی و مکر واسه ماست فقط ؟

به کیا؟ سختی واسه همه هست

خدا خیلی چیزای دیگه هم گفته.

و ممکنه شرایط شما با اون آیات دیگه جور باشه.

شما خودتون با علم کم، شرایطتون را با آیهای که گفتید تطابق دادید در حالیکه شرایط شما ممکنه با گفته های دیگه مطابق باشد.