2777
2789
عنوان

آگاهی و حکمت

43 بازدید | 2 پست

میشه گفت چند دهه ی اخیر بشر متوجه شده که نه مشروبات الکلی و نه هیچ مواد مخدری نمی تونه اصل حال انسان رو خوب کنه چه بسیار کسانی که در اوج ثروت و شهرت و رفاه بوده اند ولی غولی بنام حال بد و افسردگی از پا درآوردشون بله بشر تازه فهمیده راه نجات چیزی نیست مگر کانکت شدن به خالق دو عالم اما اما متاسفانه نمی دونن به چی و چه کسی باید تکیه کنن برای نیل به این هدف در این دوران هر چیزی تقلبیش بیشتر از واقعیش موجوده و درصد کثیری از کسانی که ادعای سیر و سلوک و عرفان دارند متاسفانه شیادی بیش نیستن و عوام به همون دلیلی که در تاپیکهای قبل اشاره کردم به دلیل عدم مطالعه ی حرفه ای و تفکر و تعمق مکفی توان تشخیص سره از ناسره رو ندارن و با وجود مشتاق بودن به وصل شدن به نسخه ی ناب و عاری از انحراف برای شاد بودن و رستگاری موفق نمیشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان