2777
2789
عنوان

داستان یهویی پولدار شدن خالم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 38 پست
با محصول یه سال باغ پولدار شدن؟ بعدم مگه میشه طرف دستش به جایی بند نباشه؟ وسیله کشاورزی کد و سند دار ...

میدونی چقدر محصول بوده؟؟؟در حدمیلیاردی سود کردن فقط.حالا هرساله با وسایل اون بدبخت وسودی کبراشون مونده کار میکنن.

من زیاد در جریان جزییات نیستم.فقط میدونم اینا سر اونو کلاه گذاشتن وسایلشم برداشتن گفتن محصول باغ ک هیچ شد ماهم وسایل و جا دستمزدمون برمیداریم.درحالی کهم وسایلو صاحب شدن هم ی پول گنده

دیگ بیشتر ازاین چیزی نمیدونم

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم گفتن کمترین صبر خدا۴۰ساله فعلا اجازه داده بتازونن...

دیگ اون موقع ک خدا بخواد عقوبت بده دیگ میخوام نده.

الهی خیر نبینن.خدا میدونه که عواقب مال حروم دیر یا زود خودش رو نشون میده تو زندگی.دیر یا زود زمین می ...

از کجا معلوم حروم بوده بخدا من دیکه ب همه چی شک دارم فقط ی مشت مزخرفات ب خوردمون دادم

من تو عمرم ن مال حروم خوردم ن حسودی کسیو کردم نه هیییچ چیز دیگه تو ک نمیشناسیم بخوام دروغ بگم تموم عمرمم شکر گذار بودم ولی بدبخت دوعالمم

ی مادربیشرف داشتم ک یک درصد ویژگی توب نداشت تا ۳۳ سالگی ی خواستگارمنداشتم از دست مادرم ب تنهاخواستگارم پناه بردم ۴ ساله بچه دار نمیشم ماشینم ندارم مستامرم تو سرما یخ زدم از بس مجبورشدم باموتور برمو بیام پدرمو خواهرمو تو دوسال پشت سرهم از دست دادم

توضیح و توجیحت چیه برا من

اگر فقط دنیا مد نظرمون باسه بله حلال خوری قناعت اشتباه ولی آخرتیم هست برای اون دنیامون دست خالی هم ه ...

کسی از سرای ابدی برنگشته دوست عزیز!

از کجا معلوم حروم بوده بخدا من دیکه ب همه چی شک دارم فقط ی مشت مزخرفات ب خوردمون دادممن تو عمرم ن ما ...

والا من راجع به شما چیزی نمیدونم ولی تا الان بیشتر حرومخور هایی که میشناسم زمین خوردن به بدترین شکل ممکن،نه حتما از لحاظ مادی،خیلی هاشون با داغ عزیزشون تاوان پس دادن.

سپهر بابا...😭🖤 ۱۹۸۴وقلعه حیوانات رو بخونید لطفا. عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟. هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین

مال حروم حتما یه جایی خرخرتو میگیره

وقتی خدا گفته هررررر گناهی قابل بخششه به جز حق الناس بدون عذابی در کاره که هیچ کس نمیتونه تصور کنه حالا به هر نحوی ممکنه باشه

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️