2777
2789

من دانشجوام تو یه رشته خیلی سخت ک اصلا نمیشه درساشو پاس کرد

نمیدونم پیام نور برم یا دوباره کنکور بدم چیزی هم تا کنکور سراسری نمونده😭💔از طرفی حوصله کنکور ندارم ولی به این رشته هم که قبول شدم علاقه ندارم چون نمیتونم از پس پاس کردن درساش بربیام😭💔

حالم خیلی بده خیلی یه بغض بدی تو گلومه که داره خفم میکنه

دلم میخواد بمیرممم اصلا یه مدت برم یه جایی که نه کسی باشه نه فکر و غصه ای داشته باشم هیچی دور از آدما و دور این فکرا 😭😭💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگیزه بالاتر از اینکه از این شرایط نجات پیدا کنی؟

منم پشت هستم سال اولمه، تنهاا انگیزم نجات از کنکوره

مطمئن باش هیچ وقت هیچ روزی نمیاد که فول انگیزه بتونی کلی درس بخونی و تست بزنی

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

منم کنکوریم ولی انگیزه ندارم ، رشتت چیه ؟

آمار

پشت کنکوری ؟!

ببین تا از درسای دبیرستان دوره نشدی سعی کن بخونی بخدا من پشیمونم کاش اون موقع میخوندم که الان وضعم این نبود😭😭💔 الان دیگه از درسای دربیرستان دور شدم یادم رفته همشو💔😭

انگیزه بالاتر از اینکه از این شرایط نجات پیدا کنی؟منم پشت هستم سال اولمه، تنهاا انگیزم نجات از کنکور ...

آخه الان برا شروع دیر نیس💔😭

فرهنگیان ک گذشته تاریخش

سراسری هم خبر ندارم هنوز زمان داره با نه

منم که از تیر کنکور دادم دیگه سمت کتابهای انسانی نرفتم💔😭

آخه الان برا شروع دیر نیس💔😭فرهنگیان ک گذشته تاریخش سراسری هم خبر ندارم هنوز زمان داره با نه منم که ...

نه عزیز

سراسری ۱۸ اسفند ثبت نامشه

تو به خدا توکل کن شروع کن...هنوز ۵ ماه مونده

نهایی ها هم که میشه معدل بالا گرفت و تراز کنکورو باهاش جبران کرد..قبلا هم درسارو خوندی دیگه

روزانه میخونی الان؟؟

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔