2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا میگن اب  دور بچه کم میشه یوفتهایی زیادو نشنیدم

من تو هفته ۳۰ رفتم سونو گفتن آب دور جنین زیاد شده اونموقع ۲۴ بود هفته ۳۵ رفتم شده ۱۹ . ولی خیلی منو ترسوندن گفتن ممکنه خدایی نکرده ی نوع ناهنجاری باشه مث انسداد مری 

من هف38...اخه گفتن بچه تو خشکی میفته اگه بیشتر کم بشه الان دکترت گفته مشکل اب زیاد چیه

تشخیص ندادن .اول گفتن شاید دیابت بارداری داری که نداشتم همه آزمایشام سالم بود غربالگریامم سالم . ولی بخاطر زیاد بودن آب دور جنین میگن شاید مشکل داشته باشه.

آب دور جنین شما چقدره ؟

تشخیص ندادن .اول گفتن شاید دیابت بارداری داری که نداشتم همه آزمایشام سالم بود غربالگریامم سالم . ولی ...

نمیدونم چقد بود فقط دکتر ک دید گفت برو برا زایمان ...کم بودنش خطرناکه

حالاتوام هفته سی و   هفتی انگار اره؟ترس نداره ک فوقش زایمان میکنی بچت کامل و رسیده اس

تشخیص ندادن .اول گفتن شاید دیابت بارداری داری که نداشتم همه آزمایشام سالم بود غربالگریامم سالم . ولی ...

عزیزم انشالله چیزی نیس وگرنه دکترت میگفت.در ثانی سن بارداریت بالاست اگه مسله ای باشه خدانکرده سریع سزاریینت میکنن

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

سلام منم همین مشکلو داشتم خداروشکر بچمم سالمه اول از نظر دیابت بررسی کردن بعدم ی سونو انومالی دیگه دادم تا معلوم شه نی نی مشکل گوارشی نداره بعدم دکترم گفت ی چند وقت مثل دو هفته اب کمتر بخور این کارو کردم خداروشکر اب نرمال در حد11 من 23 فکر کنم بود یا 22 ک شد 20 بعد دیگه دکترم گفت همین ک دو سانت پایی اومده هم خودش یعنی خیلی فقط مواظب باش جاهای شلوغ نری مواظب شکمت باشه ضربه بهش نخوره ...خدا خودش هواتونو داره استرس نداشته باش خانومم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
خیلی ممنون . ولی منو نفرستادن واسه آنومالی . خیلی استرس دارم

هیچ چی نمیشه فقط استرس نداشته باشتو ک اخرشی من هفته 26 اینجوری شدم ک اگه خدایی نکرده کیسه ابم پاره میشد همه چی تموم بود تو فوقش بچه بدنیا میاد زایمانم راحتتره اگر اب کم بشه بچه تو خشکی میفته وزایمان سخت میشه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل