2777
2789
عنوان

تسکین درد 🤍

40 بازدید | 2 پست

همه مون توی زندگی یه درد های روحی و عاطفی داریم یا داشتیم که از شکست ها ، دل شکستگی ها ، یا حتی استرس های روزمره میاد .

درد هایی که موج می زنن ، اما خیلی وقت ها نمی دونی چطور باهاشون کنار بیای . مثلا احساس می کنی که دیگه هیچ چیزی نمی تونه خوب بشه .

درسته که نمی شه همیشه از درد فرار کرد ،

ولی خب یه سری کارای کوچیک هست که می تونه کمک کنه تا راحت تر باهاش کنار بیایم و حتی حلشون کنیم .

اینجا چند راهکار رو می گم که تجربه شون کردم و گفتم شاید به درد شما هم بخوره :

" حرف زدن "

وقتی از چیزی ناراحتی ، حرف زدن به آدم خیلی آرامش می ده حالا ممکنه با یه دوست خوب یا حتی خودت تو آینه صحبت کنی یا بنویسی . در نهایت، حرف زدن یه جوری خودتو سبک می کنه .

" خودتو درگیر کاری که دوست داری کن "

نه برای فرار یا انکار !

گاهی وقتی قلبت درد می کنه ، بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که بری درگیر یه کاری بشی که دوست داری . مثلا یه فیلم کمدی بزن ، بری یه جایی که بهت آرامش می ده ، یا حتی یه قدم بزن !

این طوری از افکار منفی بیرون میای و ذهنت دوباره پر از حس خوب می شه حتی اگه قبلش فکر کنی بی فایده ست ، موقت اما حال خوب کن .

" یاد بگیر که هیچ چیزی دائمی نیست (با خط دائمی کاری ندارم ولی خب ...) "

اگه الان درد داری ، فراموش نکن که هیچ چیزی توی زندگی دائم نیست . احساسات بد هم مثل خوشی ها ، می گذره . با خودت بگو : " این درد هم میگذره . "

" بذار زمان کار خودش رو انجام بده "

درد های روحی همیشه خیلی زود خوب نمی شن و اگه انتظار معجزه داشته باشی عمیق تر هم میشن . بعضی وقتا باید وقت بدی. مثل زخمی که زمان می بره تا خوب بشه ، دل آدم هم یه زمان خاص خودشو می خواد . خیلی زیاد درگیر نباش، زمان خودش کارش رو میکنه .

" سمت آیینه برو "

یه کار کوچیک ، شاید بامزه به نظر بیاد اما تاثیرگذار . وقتی صبح ها از خواب بیدار می شی ، یه نگاه تو آینه بنداز و با خودت بگو : "من قوی ام ، من این درد رو تحمل می کنم و می گذره . " خودتو تایید کن ، حتی اگه حسش نمی کنی ، با خودت حرف خوب بزن ! این باعث میشه همونطور که راجب خودت به خودت تلقین های بد تحمیل کردی به مرور جاشو به تلقین های خوب بده .

" به خودت استراحت بده "

درد روحی هم مثل درد جسمی نیاز به استراحت داره . بذار وقتی که احساس می کنی اوضاع اصلا خوب نیست ، یه زمانی برای خودت داشته باشی . یه روز یا یه چند ساعت ، فقط به خودت برسی . با استراحت و ریلکسیشن ، شمع روشن کردن یا خلسه ، می تونی دوباره شارژ بشی .

شما چی فکر میکنین ؛

چی میتونه کمکتون کنه یا چی کمکتون کرده ؟ حالتون چطور ؟

ولی خب ... !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.