2777
2789
عنوان

تسکین درد 🤍

34 بازدید | 2 پست

همه مون توی زندگی یه درد های روحی و عاطفی داریم یا داشتیم که از شکست ها ، دل شکستگی ها ، یا حتی استرس های روزمره میاد .

درد هایی که موج می زنن ، اما خیلی وقت ها نمی دونی چطور باهاشون کنار بیای . مثلا احساس می کنی که دیگه هیچ چیزی نمی تونه خوب بشه .

درسته که نمی شه همیشه از درد فرار کرد ،

ولی خب یه سری کارای کوچیک هست که می تونه کمک کنه تا راحت تر باهاش کنار بیایم و حتی حلشون کنیم .

اینجا چند راهکار رو می گم که تجربه شون کردم و گفتم شاید به درد شما هم بخوره :

" حرف زدن "

وقتی از چیزی ناراحتی ، حرف زدن به آدم خیلی آرامش می ده حالا ممکنه با یه دوست خوب یا حتی خودت تو آینه صحبت کنی یا بنویسی . در نهایت، حرف زدن یه جوری خودتو سبک می کنه .

" خودتو درگیر کاری که دوست داری کن "

نه برای فرار یا انکار !

گاهی وقتی قلبت درد می کنه ، بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که بری درگیر یه کاری بشی که دوست داری . مثلا یه فیلم کمدی بزن ، بری یه جایی که بهت آرامش می ده ، یا حتی یه قدم بزن !

این طوری از افکار منفی بیرون میای و ذهنت دوباره پر از حس خوب می شه حتی اگه قبلش فکر کنی بی فایده ست ، موقت اما حال خوب کن .

" یاد بگیر که هیچ چیزی دائمی نیست (با خط دائمی کاری ندارم ولی خب ...) "

اگه الان درد داری ، فراموش نکن که هیچ چیزی توی زندگی دائم نیست . احساسات بد هم مثل خوشی ها ، می گذره . با خودت بگو : " این درد هم میگذره . "

" بذار زمان کار خودش رو انجام بده "

درد های روحی همیشه خیلی زود خوب نمی شن و اگه انتظار معجزه داشته باشی عمیق تر هم میشن . بعضی وقتا باید وقت بدی. مثل زخمی که زمان می بره تا خوب بشه ، دل آدم هم یه زمان خاص خودشو می خواد . خیلی زیاد درگیر نباش، زمان خودش کارش رو میکنه .

" سمت آیینه برو "

یه کار کوچیک ، شاید بامزه به نظر بیاد اما تاثیرگذار . وقتی صبح ها از خواب بیدار می شی ، یه نگاه تو آینه بنداز و با خودت بگو : "من قوی ام ، من این درد رو تحمل می کنم و می گذره . " خودتو تایید کن ، حتی اگه حسش نمی کنی ، با خودت حرف خوب بزن ! این باعث میشه همونطور که راجب خودت به خودت تلقین های بد تحمیل کردی به مرور جاشو به تلقین های خوب بده .

" به خودت استراحت بده "

درد روحی هم مثل درد جسمی نیاز به استراحت داره . بذار وقتی که احساس می کنی اوضاع اصلا خوب نیست ، یه زمانی برای خودت داشته باشی . یه روز یا یه چند ساعت ، فقط به خودت برسی . با استراحت و ریلکسیشن ، شمع روشن کردن یا خلسه ، می تونی دوباره شارژ بشی .

شما چی فکر میکنین ؛

چی میتونه کمکتون کنه یا چی کمکتون کرده ؟ حالتون چطور ؟

ولی خب ... !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان