2777
2789
پس چرا بچه من بیشتر میخوابه نه میخوابه دوباره دو میخوابه پنج میخوابه هر بارم میخوابه من باید بش ...

بچه منم کلا از اول زیاد میخوابید الان یک سالشه کمتر شده

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

دختر من چدردستو پا میره،دست میگیره بلند میشه،اواسازی ددد،نننن،بببب،داره،گاهی میگم هیس یا جیز تقلید میکنه میگه،ولی رفتاری نه خودمو بکشم بگم دس دسی کن نمیکنه،تماس چشمیش خوبه،واکنش ب اسمش زیاد جالب نیست،بازم امید ب خدا

ممنونم ازت گلم♥️🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا بچه من بیشتر میخوابه نه میخوابه دوباره دو میخوابه پنج میخوابه هر بارم میخوابه من باید بش ...

چرا کنارش بشینی تو پاشو کاراتو بکن من بچه میخوابه همش دارم کاری میکنم البته کارایی که صدای کمتری تولید میکنن

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

سلام،دختر شما واکنش ب اسمش خوبه،تا صداش بزنید برمیگرده؟؟دس دسی و بای بای میکنه؟؟

عزیزم اصلا نگران این چیزا نباش هر بچه ای متفاوته بچه من این کارا رو میکنه ولی بچه دوستم همسن دخترمه هنوز این کارارو نمیکنه

عزیزم اصلا نگران این چیزا نباش هر بچه ای متفاوته بچه من این کارا رو میکنه ولی بچه دوستم همسن دخترمه ...

میزنم اینترنت یه چیزای وحشتناکی میاد،واالا لحظه شماری میکنم تا دخترم انجام بده این کارها رو،دختر دوستتون هم یک سالشه؟؟

میزنم اینترنت یه چیزای وحشتناکی میاد،واالا لحظه شماری میکنم تا دخترم انجام بده این کارها رو،دختر دوس ...

آره عزیزم دقیقا یک سالشه ولی از دختر من کندتر پیش میره اینا تفاوت بچه هاست اونم هنوز دست نمیزنه بای بای نمیکنه ولی این نشون مشکل نیست بچه ها هر کس تو یه چیز زودتر راه می افته

میزنم اینترنت یه چیزای وحشتناکی میاد،واالا لحظه شماری میکنم تا دخترم انجام بده این کارها رو،دختر دوس ...

من اوایل دخترم از یه دست کمتر استفاده میکرد یا یه طرف فقط غلت میزد تو اینترنت میگفت باید به متخصص مغز مراجعه کنی 😐😐شما برای اینکه خودت حالت خوب باشه به بهداشت یه بار بگو ولی من فکر نمیکنم مشکلی باشه چون اطرافم بچه زیاد دیدم یکی زودتر راه میافته یکی دیرتر

دست که هر چقدر بهش یاد ادم اصلابای بای ام چی بشه رو مودش باشه دو تا دستشو بالا پایین کنهصداش کنم اگ ...

واییی باباش چه ذوقی میکنه 😂🤣خدا براتون نگه داره

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

واییی باباش چه ذوقی میکنه 😂🤣خدا براتون نگه داره

ممنون😍اره همیشه براش میدوه و با صدای بلند ذوق میکنه😂

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱

چرا کنارش بشینی تو پاشو کاراتو بکن من بچه میخوابه همش دارم کاری میکنم البته کارایی که صدای کمتری تول ...

خب بیدار میشه😂

بچه منم کلا از اول زیاد میخوابید الان یک سالشه کمتر شده

بخوابه بابا هر چقدر دوست داره ولی خوابش خیلی سبک مخصوصا خواب روز