2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا بچه من بیشتر میخوابه نه میخوابه دوباره دو میخوابه پنج میخوابه هر بارم میخوابه من باید بش ...

سلام،بچتون دس دسی بای بای میکنه؟؟تقلید داره؟؟صداش میزنید برمیگرده؟؟

ببخشید سوال نابجا پرسیدم بچه منم ده ماهشه،بچه هم سن دخترم نیست دور و برم کبدونم الان و کارهایی میکنن از شما سوال پرسیدم،ممنون میشم جواب بدین...

سلام،بچتون دس دسی بای بای میکنه؟؟تقلید داره؟؟صداش میزنید برمیگرده؟؟ ببخشید سوال نابجا پرسیدم بچه ...

دست که هر چقدر بهش یاد ادم اصلا

بای بای ام چی بشه رو مودش باشه دو تا دستشو بالا پایین کنه

صداش کنم اگر دلش بخواد بر میگرده اگر نه اصلا تحویل نمیگیره مخصوصا وقتی سر گرم و داره خراب کاری میکنه ولی باباش صدا میکنه سریع میره سمتش

کلا بچه ها خیلی با هم فرق دارن چون من چند نفر دورم هستن که شش ماه به بالا بچه هاشون میبینم کاراشون اصلا مثل هم نیست

پسر من حتی دندون در نیاورده

دختر منم خابش زیاد در روز دو سه ساعت خوابه ،شبا هم 10میخابه تا 9صبح

اخه موضوع اینه که فقط خوابش میاد ولی به سختی میخوابه شبم هر ساعتی بخوابه هفت و نیم تا هشت بیدار میشه

روز هر بار که بخوابه کلا یا باید بغلش کنم یا پیشش بخوابم

اگرم روز نخوابه شب هر یکی دو ساعت بیدار میشه

دختر منم هیشکار نمیکنه،هر وقت دلش بخواد صداش بزنم خیلی کم برمیگرده،نگران کارهاشم

ببین باید کلی در نظر بگیری مثلا اگر به سنش چهار دست و پا میره یا تماس چشمی داره و ... یکی دو موردش انجام نمیده یکم صبر کنی

بهداشت یه کاغذ داده بود به من که هر ماه چه کاری باید انجام بده

اخه موضوع اینه که فقط خوابش میاد ولی به سختی میخوابه شبم هر ساعتی بخوابه هفت و نیم تا هشت بیدار میش ...

دختر من 9صبح بیدار میشه،گاهی هم صبح زود بیدار میشه 7_8،11 میخابه تا 12

باز 3عصر میخابه تا 5،شبم نهایت 10میخابه ولی تا صبح چند بار بیدار میشه