kuh2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 598 عنوان بچه ده ماهه 260 بازدید | 29 پست چند بار در روز میخوابه؟ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱 1404/11/06 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9572 یکی دو بار مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
kuh2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 598 یکی دو بار پس چرا بچه من بیشتر میخوابه نه میخوابه دوباره دو میخوابه پنج میخوابه هر بارم میخوابه من باید بشینم پیشش به هیچ کارم نمیرسم اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
1403مامانpanah عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 245 پس چرا بچه من بیشتر میخوابه نه میخوابه دوباره دو میخوابه پنج میخوابه هر بارم میخوابه من باید بش ... سلام،بچتون دس دسی بای بای میکنه؟؟تقلید داره؟؟صداش میزنید برمیگرده؟؟ببخشید سوال نابجا پرسیدم بچه منم ده ماهشه،بچه هم سن دخترم نیست دور و برم کبدونم الان و کارهایی میکنن از شما سوال پرسیدم،ممنون میشم جواب بدین...
1403مامانpanah عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 245 پس چرا بچه من بیشتر میخوابه نه میخوابه دوباره دو میخوابه پنج میخوابه هر بارم میخوابه من باید بش ... دختر منم خابش زیاد در روز دو سه ساعت خوابه ،شبا هم 10میخابه تا 9صبح
kuh2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 598 سلام،بچتون دس دسی بای بای میکنه؟؟تقلید داره؟؟صداش میزنید برمیگرده؟؟ ببخشید سوال نابجا پرسیدم بچه ... دست که هر چقدر بهش یاد ادم اصلابای بای ام چی بشه رو مودش باشه دو تا دستشو بالا پایین کنهصداش کنم اگر دلش بخواد بر میگرده اگر نه اصلا تحویل نمیگیره مخصوصا وقتی سر گرم و داره خراب کاری میکنه ولی باباش صدا میکنه سریع میره سمتشکلا بچه ها خیلی با هم فرق دارن چون من چند نفر دورم هستن که شش ماه به بالا بچه هاشون میبینم کاراشون اصلا مثل هم نیستپسر من حتی دندون در نیاورده اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
kuh2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 598 دختر منم خابش زیاد در روز دو سه ساعت خوابه ،شبا هم 10میخابه تا 9صبح اخه موضوع اینه که فقط خوابش میاد ولی به سختی میخوابه شبم هر ساعتی بخوابه هفت و نیم تا هشت بیدار میشه روز هر بار که بخوابه کلا یا باید بغلش کنم یا پیشش بخوابم اگرم روز نخوابه شب هر یکی دو ساعت بیدار میشه اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
1403مامانpanah عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 245 دست که هر چقدر بهش یاد ادم اصلابای بای ام چی بشه رو مودش باشه دو تا دستشو بالا پایین کنهصداش کنم اگ ... دختر منم هیشکار نمیکنه،هر وقت دلش بخواد صداش بزنم خیلی کم برمیگرده،نگران کارهاشم
kuh2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 598 دختر منم هیشکار نمیکنه،هر وقت دلش بخواد صداش بزنم خیلی کم برمیگرده،نگران کارهاشم ببین باید کلی در نظر بگیری مثلا اگر به سنش چهار دست و پا میره یا تماس چشمی داره و ... یکی دو موردش انجام نمیده یکم صبر کنی بهداشت یه کاغذ داده بود به من که هر ماه چه کاری باید انجام بده اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
1403مامانpanah عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 245 دست که هر چقدر بهش یاد ادم اصلابای بای ام چی بشه رو مودش باشه دو تا دستشو بالا پایین کنهصداش کنم اگ ... دختر من فقط دندون خوب در میاره😂😂
kuh2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 598 دختر من فقط دندون خوب در میاره😂😂 😂 پسر منم فقط دندون نداره از در و دیوار میره بالا اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱
1403مامانpanah عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 245 اخه موضوع اینه که فقط خوابش میاد ولی به سختی میخوابه شبم هر ساعتی بخوابه هفت و نیم تا هشت بیدار میش ... دختر من 9صبح بیدار میشه،گاهی هم صبح زود بیدار میشه 7_8،11 میخابه تا 12باز 3عصر میخابه تا 5،شبم نهایت 10میخابه ولی تا صبح چند بار بیدار میشه
1403مامانpanah عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 245 😂 پسر منم فقط دندون نداره از در و دیوار میره بالا سلامت باشن الهی🙏🙏😄
kuh2 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 598 اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی💚🌱