2777
2789
عنوان

کسب و کار

32 بازدید | 2 پست

سلام ماماناکسی بین شما هست که تو خانه بازی یا مهد بازی فعالیت کرده باشه؟دارم تحقیق میکنم ببینم اصلا از نظر هزینه، دردسرها و درآمدش منطقی هست یا نه. اگه تجربهای دارین یا جایی رو میشناسین که مشاوره درست حسابی بده، ممنون میشم بگین

سلام عزیزم
من حدود ۱ سال پیش خیلی جدی دنبال راهاندازی خانهبازی بودم، حتی چند جا برای مشاوره رفتم، ولی اون موقع شرایط کار و زندگیم جوری نشد که شروع کنم.
بهنظرم کار خیلی قشنگ و شادیه، مخصوصاً اگه بچه دوست باشی و از فضاهای رنگی و شلوغ خوشت بیاد. من حتی از نظر درآمد و برگشت سرمایه هم حسابکتاب کرده بودم و به نظرم منطقی بود و نسبتاً زود برمی گشت.
برای تحقیق، اول از همه گوگل سرچ کردم و چند تا شرکت رو بررسی کردم بهترین جایی که مشاوره خوبی گرفتم شرکت بازی سازان بود، مشاورهشون رایگان و بدون زور برای فروش بود.
فقط تجهیزات نمی فروختن، درباره چیدمان، ایمنی و اینکه اصلاً به صرفه هست یا نه هم راهنمایی میکردن. توی گوگل سرچ کن راحت پیداشون میکنی.
بهنظرم قبل از هر تصمیمی، حتما یه مشاوره درست و حسابی خیلی کمک می کنه که آدم با چشم باز جلو بره.

سلام عزیزم من حدود ۱ سال پیش خیلی جدی دنبال راهاندازی خانهبازی بودم، حتی چند جا برای مشاوره رفتم، ول ...

مرسی که انقدر کامل توضیح دادی. منم خودم اسم چندتا شرکت رو شنیدم و دارم تحقیق میکنم کدومشون خوبه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.