2777
2789
عنوان

شک شدییید به شوهر

416 بازدید | 20 پست

بچه ها من تو ماشین قرص تاخیری پیدا کرده بودم.نصفه بودن.ازش پرسیدم گفت برا خودمون بوده.ولی من خیلی باور نکردم..گذشتو حدود یه ماه قهر بودم خیلی باهام بد بود.فامیلاش اومدم سراغم رفتم.حالابعد از قهر دوبار بیشتر رابطه نداشتیم که مطمئنم نخورده رفتم دیدم بسته های قبلی رو تموم کرده یه دونه جدید خریده و یه دونه ازش خورده..خیلی حالم بده..نمیدونم چجوری ازش بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با عقل الانم اگه چنین چیزی ببینم اولا به یقین میرسم چون نمیشه فکر دیگه ای کرد

بعدش حتما مستقیم و رک از خودش سوال میکنم اما هر بهانه ای اورد حرفشو باور نمیکنم

و در نهایت بهش میگم که نمیتونم باهاش ادامه بدم

اگه ادم باشه میاد عذرخواهی میکنه و تکرار نمیکنه اگرم ادم نباشه و بخواد زیر بار نره ک جدا میشم

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خیلی نکته مامانم هی میگه بساز بساز

اتفاقا نساز

قدر و ارزش خودتو بدون

ادم سالم لیاقت یک شوهر سالم رو داره

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

تجسس کردن فایده نداره اگه چیزی ببینی داغون میشی ،اتفاقا به روش بیار وبگو اگر چیزی ازت بفهمم روزگارتو سیاه می کنم یا به زبون دیگه بگو گذشت نمی کنم ،در کل رابطه جنسیتو زیادکن ،دورادور تحت نظرش بگیر ،قهرم نکن وخونه رو ترک نکن ،دایما حواست بهش باشه تا غلطی نکنه

با هر کسی هم نمیشه راجبه این چیزا صحبت کرد بچه ها داغونم تازه از قهر اومدم

نرو قهر ،رابطه عاطفیتو بهتر کن ،شرایطو براش مهیا می کنی هرغلطی خواست می کنه حالا به دلت بد راه نده