2777
2789
عنوان

تپخال تناسلی

1604 بازدید | 111 پست

دوستان من یک چیزی شبیه جوش لای واژنم زده کنارش چندتا دونه های ریز بعد دیشب ک رفتم معاینه شدم دکتر بهم گفت شما از طریق رابطه جنسی تپخال گرفتین پارتنرتونم با چندین نفر رابطه داشته ک ب شما منتقل کرده گفتم من هرشب خودمو میشورم هروز میرم حموم چرا بگیرم گفت ربطی نداره شما از اون شخصی ک رابطه داشتی گرفتی گفت باید تست اچ وی پی بدی هزینش درمیاد نزدیک ۵ تومن منم گریه کردم گفتم ندارم ب دوست پسرمم گفتم گفت ندارم من قهر کردم فحشش دادم گفتم هر۴۰ روز یکبار از من خبر میگیری اونم واسه اینکه من بیام پیشت بعد غیبت میزنه ب درد هیچی هم نمیخوری نباشی بهتره آشغال این ویروسو هم از تو گرفتم معلوم نیست با هزار نفر بودی عوضی بعد ورداشت به من گفت تو کصخلی گفتم اره دختریمم ورداشتی کصخلم شدم خدا لنتت کنه الهی ب یک روز کشیده نشه نفست بگیره

😔حالم خیلی بده این تپخالی ک زده بنظرتون خوب میشه 😔چون دکتره گفت اگ تست hpv بدی همچی مشخص میشه منم گفتم ندارم 😪گفت پس تست ساده پاپ اسمیر انجام بده میشه ۶۰۰ گفتم باشه گفت سه روز دیگ نتیجش میاد 😔اگ زخم زبون میخاین بزنین نیاین لطفا😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این پست رو همه دخترا باید بخونن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

متاسفانه خیلی زیاد شده،هر جوری شده هزینشوپیدا کن تمام تستا رو بده که زودتر درمان و شروع کنی چون پاپ اسمیر تخصصی نیست برا این ویروس،بعدا پشیمون میشی چون اگه طولانی یا مزمن بشه خیلی بد میشه

چی بگیم آخه

نصیحت نمیکنم چون خودت دیگه باید فهمیده باشی

ولی تبخال تناسلی جدا از HPV

من اطلاعات زیادی ندارم اما خب میدونی خوب میشه یعنی چند نفر تو این سایت درموردش تاپیک زدن با مراقبت و پماد و اینا خوب میشه

فقط خواستم باشه متروکه آبش به جای دیگه بخوره میگن درمیاد جاش

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

مردامون کی انقدر لش و عوضی شدن

کاریم که خودش باعثش بوده گردن نمیگیره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یعنی اگه تبخال تناسلی نمیگرفتی حالا حالاها به اون پسره مفسد محل میدادی

این یه تلنگر بوده که ذات اون نکبتو بشناسی

پیگیر درمانت باش اون کثافتو از زندگیت شوت کن بیرون