2777
2789

خواهرشوهر بزرگم باهمه سرجنگ داره برا همه بدبختی ارزو میکنه حتی ابجی داداشش

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حرومزاده (البته بهتر بگم لجن زاده چون به خیلی ها توهین میشه) که از زبون من حرف برده به دروغ و به خیال خودش خواسته آبرومو ببره

خیلی ها به من بدی کردن ولی اینو هیچ وقت یادم نمیره

براش همیشه آرزو میکنم جوری محتاج بشه که حتی نتونه یه لیوان آب برداره بخوره و کسی هم نباشه جمعش کنه

ی دختریومیشناختم

به شدتتت حسود و بدجنس

و فضول ! همش ببینه کی چی داره چیکار میکنه بعد کرمم داشت مثن کسی با یکی بود یا خوشش میومد هر چی این حسودی میکرد بهش سعی میکرد رابطشونو خراب کنه بره با پسره

خودش با ی پسر مبرفت مهمونی ولی میرفت پیش ی کاپل ب بهانه های مختلف با پسره لاس بزنه برا اون داستانا جذبش کنه

ته ته استفاده خیلیا ازش همون ی شب بود ولی پزشو میداد ک من با فلانی بودم اینکه رفته باهاش قبلا دوست پسر من بوده در صورتی ک دوست پسر نبودن صرفا همون داستانی ک میدونی اونم ی بار دو بار تازه با بدترین رفتار ها

کلا مریض بود دختری میگفت از یکی خوشم میاد از همون در وارد میشد با پسره صرفا برای اینکه بگه پسره منو انتخاب کرد !

به شدت اهل دعا و جادو جنبل بود و دیگ اون اواخر خودش انجام میداد

همیشه هم زندگیش غرق در بدبختی های مختلف بود دلت میسوخت کمکش میکردی ی نمه ک از بدبختیشدر میومد باز علیه ات بدجنسیاشو شروع میکرد

اخرین خبری ک ازش دارم از شدت ببخشید ببخشید هرز پریدناش و اینکه دیگ ابروش توکل شهر ومحل کار رفته بود عکساش همه جا پخش بود فرار کرد رفت ی شهر دیگه