2777
2789
عنوان

تتو

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست
درد نداره اصلا من پشت پلكمم تتو كردم غير قابل تحمل نيست اصلا

واقعا تتو کردی پشت پلککتو؟😐واقعااا درد نداش؟😐

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرجع تقلیدم ایت اله خامنه ای هستش که گفتن حرام نیست و نمازو غسلم داره.حالا باز هر کس ببینه مرجعش ...

اِ واقعااا!!! منم مرجع تقلیدم رهبره ..پس یعنی هیچ مشکلی نداره؟!!!! نظر بقیه چییی ..اگه من تتو بزنم بقیه به چشم بد بهم نگا نمیکنن!! آخه بعضیا میگن اصلا غسل نداره😞

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
واقعا تتو کردی پشت پلککتو؟😐واقعااا درد نداش؟😐

فک کنم ایشون خط چشم تتو کردن 

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
نه عزیزم داره حتی کاشت ناخن هم داره دیگ چ برسه ب تتو البته بستگی ب مرجع تقلیدت داره من مرجع تقلیدم ا ...

کاشت ناخن غسل نداره ..حتی خودآرایشگراهم میگن ..دخترخالم میخواست کاشت انجام بده از آرایشگرش پرسید گفت اگه نماز میخونی..نه غسل قبوله نه وضو نه نماز ..اونم دودل شد از دفتر مرجعش که پرسید گفت کاشت ناخن غسل نداره چون آب به ناخن اصلی نمیرسه ..اگه از دفتر مراجعتون بپرسید میگن که کاشت ناخن غسل نداره 😊

کاشت ناخن غسل نداره ..حتی خودآرایشگراهم میگن ..دخترخالم میخواست کاشت انجام بده از آرایشگرش پرسید گفت ...

ن عزیزم داره من پرسیدم اقای خامنه ای هم میگن داره فقط غسلش میشه غسل جبیره حالا نمازو اطلاع ندارم راستش ولی غسل میشه گرفت اقای خامنه ای هم غسلو گفتن میشه گرفت

ن عزیزم داره من پرسیدم اقای خامنه ای هم میگن داره فقط غسلش میشه غسل جبیره حالا نمازو اطلاع ندارم راس ...

من تو سایت رهبری دیدم نوشته کاشت ناخن غسل نداره 😐😯

خانما من خودم دانشجو گرافیکم اگه خودم طرح بزنم رو پام ..تتوکار میتونه خب طرح بزنه ..از کجا باید بفهمم تتو کار حرفه ایه یا ناشی؟!!!!  آخه همه از خودشون تعریف میکنن هیچ کسی هم نمیگه ماست من ترشه😕

حالا کجا میخوای تتوکنی؟😁منم تو فکرشم یه چن روزه .فقط دودلم نمیدونم چرا بعضیا تتو هاشون قشنگ مشکیه م ...

روی دستموو😃😃

زدی عکس بگیر تاپیک بزن ببینیم😍😍😍 پیش پیش مفالک باشه خوشگل خانوم

چشم عزیزدلم فداات😘