2777
2789
عنوان

تتو

283 بازدید | 33 پست

بچه ها کسی تتو زده اینجا دستشو یاهرجای دبگ؟

من میخوام بزنم چنروز دیگ.درد داره؟😢

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردو اصلا حس نمیکنی چون واست ژل بی حسی میزنن

ولی من نمیدونم غسلو نماز داره یانه ..آخه خودم خیلی دوس دارم ساق پامو یه طرح کوچولو بزنم ..ولی میترسم نشه باهاش نماز خوند😑

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

چرا اطلاعات غلط میدین؟خواهشن قبل اینکه نظری بدین اگاهیتونو زیاد. کنین یا حد اقلش اینه که یه سر به نت بزنین ببینین چی نوشته.تتو مانع اب نیست و. زیر پوستیه و وضو و غسلم مشکلی نداره.😐😐😐

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
غسل و نماززت درست نیس

من از یه آخوند مسجد پرسیدم گفت خالکوبی نمازو غسل نداره ولی تتو هم غسل داره هم نماز گفت بهتره اینکارو نکنید چون به ضرر بدنه جوهر وارد پوست میشه اگرم میخوایین بزنید زمانی بزنید که نباید نماز بخونید(پریودی)

حالا نمیدونم چقدر از حرفاش درسته ..باید زنگ مرجع تقلیدتون بزنید بپرسید

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
چرا اطلاعات غلط میدین؟خواهشن قبل اینکه نظری بدین اگاهیتونو زیاد. کنین یا حد اقلش اینه که یه سر به نت ...

اوهوم ..پس اون حاج آقا درست گفته😮

اوهوم ..پس اون حاج آقا درست گفته😮

من مرجع تقلیدم ایت اله خامنه ای هستش که گفتن حرام نیست و نمازو غسلم داره.حالا باز هر کس ببینه مرجعش چی گفته بعتره و مطمعنتره

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
غسل و نماززت درست نیس

😐عزیزم الکی اطلاعات نده من پرسیدم از چننا روحانی گفتن مشکلی نداره

دردو اصلا حس نمیکنی چون واست ژل بی حسی میزنن ولی من نمیدونم غسلو نماز داره یانه ..آخه خودم خیلی دوس ...

نه عزیزم داره حتی کاشت ناخن هم داره دیگ چ برسه ب تتو البته بستگی ب مرجع تقلیدت داره من مرجع تقلیدم اقا خامنه ای ک ریاد سخت تگرفته