من مرجع تقلیدم ایت اله خامنه ای هستش که گفتن حرام نیست و نمازو غسلم داره.حالا باز هر کس ببینه مرجعش ...
اِ واقعااا!!! منم مرجع تقلیدم رهبره ..پس یعنی هیچ مشکلی نداره؟!!!! نظر بقیه چییی ..اگه من تتو بزنم بقیه به چشم بد بهم نگا نمیکنن!! آخه بعضیا میگن اصلا غسل نداره😞
خـداجـونمممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـهمنهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
خـداجـونمممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـهمنهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
نه عزیزم داره حتی کاشت ناخن هم داره دیگ چ برسه ب تتو البته بستگی ب مرجع تقلیدت داره من مرجع تقلیدم ا ...
کاشت ناخن غسل نداره ..حتی خودآرایشگراهم میگن ..دخترخالم میخواست کاشت انجام بده از آرایشگرش پرسید گفت اگه نماز میخونی..نه غسل قبوله نه وضو نه نماز ..اونم دودل شد از دفتر مرجعش که پرسید گفت کاشت ناخن غسل نداره چون آب به ناخن اصلی نمیرسه ..اگه از دفتر مراجعتون بپرسید میگن که کاشت ناخن غسل نداره 😊
کاشت ناخن غسل نداره ..حتی خودآرایشگراهم میگن ..دخترخالم میخواست کاشت انجام بده از آرایشگرش پرسید گفت ...
ن عزیزم داره من پرسیدم اقای خامنه ای هم میگن داره فقط غسلش میشه غسل جبیره حالا نمازو اطلاع ندارم راستش ولی غسل میشه گرفت اقای خامنه ای هم غسلو گفتن میشه گرفت
ن عزیزم داره من پرسیدم اقای خامنه ای هم میگن داره فقط غسلش میشه غسل جبیره حالا نمازو اطلاع ندارم راس ...
من تو سایت رهبری دیدم نوشته کاشت ناخن غسل نداره 😐😯
خانما من خودم دانشجو گرافیکم اگه خودم طرح بزنم رو پام ..تتوکار میتونه خب طرح بزنه ..از کجا باید بفهمم تتو کار حرفه ایه یا ناشی؟!!!! آخه همه از خودشون تعریف میکنن هیچ کسی هم نمیگه ماست من ترشه😕