2777
2789
عنوان

از خوندن سوره بقره میترسم (برای باطل کردن جادو)

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 60 پست
نه بعد چهل روز بهتدین زندگیو داریاین سوره همه چیو دفع میکنه جن جادو همه چی ولی اونا نمیخان برن بخاطر ...

ولی خب قدرت خدا بیشتره

خواهر پاتریک هسدم ، خداشاهده اگه با من کاری ندارین من دانشگاه هاروارد سمینار دارم درخواست ندین،،،،،مزوندارم و میتونم درمورد لباس کمکت کنم😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بقیه بگن توهم میزنم ولی ،من از طلسم بیشتر ،یکسال اتفاقای بد میوفتاد واسم ،تا پای قربونی کردن رف ...

جن ترس نداره؟

تجربشو نداشتم بخاطر همین میییترسم

یعنی بخونم ک دفع بشه؟

ما زنگ زدیم به ینفر چون نمیتونستیم بریم واسمون بررسی کردبعد باطلش کرد

میشه درخواست بدم شماره شو بدی؟

"نمیدانم دارم روزهایم را میکشم یا روزهایم دارند مرا میکشند! در هر صورت جنایتی در حال وقوع است."

جن ترس نداره؟ تجربشو نداشتم بخاطر همین میییترسم یعنی بخونم ک دفع بشه؟

نه اجنه از ترس تو تغذیه میکنه ،ببین من الان بجایی رسیدم که تهدید هم میکنم (از قدیم تو حیاط ما هستن و دارن زندگی میکنن اینو کسی باور داره که سنگینی رو حس کرده باشه) ،منو نمیشناسی و شاید راجبم برداشت خوبی نکنی ،ولی من از نماز صبح تا وقتی سرم بره رو بالشت بره مشغول ذکرم غذا میپذی،قرآن بخون ،کار خونه میکنی قرآن بخون ،حمام میری قبلش قرآن بخون،قرار نیس قرآن دست بگیری آیت الکرسی بخون،ناس بخون ،فلق بخون،هرچی بلدی بخون