یکی از بدترین ادمایی که میتونست متولد بشه و زندگی کنه .یک زن بی محبت ،ضدزن ، ضد بشر، دو بهممم زن . من ازش بیزارم از بچگیم تا الان یبار ب من یا به بچه هاش یا نوه هاش(جز یکی از پسراش و زنش و نوه اش)ب هیچ کس محبت نکرده . اصلا دلم نمیخواد برم براش و ادا در بیارم که ناراحتم یا قطره ای اشک بریزم 😔😔 دو سه ساعت راهه تا خونش اصلا ارزشش رو نداره این مسیرو برم
فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟
دیگه این دم اخری فراموش کن بخشندگی رو از خدا یاد بگیریم چیزای خیلی بدتری میبینه و چشم پوشی میکنه
دی و بهمن ۱۴۰۴🖤سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی پاکزاد که رحمت بر آن تربت پاک باد : بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ببین اگ انوقت بری پچ پچها شروع میشه و میگن وقتی زنده بود نیومدن ی سر بزنننمیدونم مادربزرگ مادریته یا ...
اخه مادرمم وضعش از اون خرابتره کل سال رو با مامانم قهریم سر کارایی که میکنه و زخمایی که بهمون میزنه . سر مریضیشم سرماخوردگی بهونه کردم نرفتم فقط زنگ زدم ب خاله هام
فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️