2777
2789
عنوان

آزمایش سلفری

410 بازدید | 32 پست

تف به شرف اون کسی که آزمایش سلفری رو وارد ایران کرد. چرا جواباشون انقد نامعتبره؟ چرا با روح و روان مردم بازی می کنن؟ سندروم داون بچم مثبت شده بود، کل حاملگیم فکر می کردم بچم سندروم داره ولی به خودم اجازه ندادم سقطش کنم بچمو دوس داشتم، ولی روانی شدم این مدت. الان بچم یک ماه و نیمشه و متوجه شدیم کاملا سالمه قربونش برم

کی جواب ماه ها گریه و نذر و نیاز منو میده؟ خدا لعنت کنه مافیای پزشکی رو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلفری جوابش بیش از ۹۰ درصد صحیحه ، ولی یه احتمال خطا هم داره ، شما هم خیلی ریسک کردی خدا رو شکر که سالمه ولی اگر یه درصد هم مشکلی داشت تا ابد خودت و بچه زجر می کشیدین

آدم سر یه درصد بچشو میکشه گلم؟ اگه خطا داره باید برداشته بشه

سلفری تو کل دنیا انجام میشه و ۹۸ درصد هم درسته جوابش همون اول هم بهت میگن

شما چقدر ریسک کردی خدارو شکر که جزو ۲ درصد بودی

من چهار ماه پیش رفته بودم بیمارستان، کارای زایمانم رو انجام بدم.

یه خانوم ۴۱ ساله اولین بچش بود، با سلفری و همه آزمایشات سالم، ولی بچش بدنیا اومده بود سندروم داون بود. همه تو شوک بودن، پرستارها و ماماها همش راجع به اون حرف میزدن.

شکر خدا شما بچتون سالمه

عزیزم شایدم خدا به دل مهربونت نگاه کرده و تو گفتی نگهش میداری، همه چیو تغییر داده،

اره شاید، به اینم فکر کردم 💕ولی بقیه رو هم شنیدم جوابشون اشتباه بوده تو همین سایت. طفلک بچه هامون

اره شاید، به اینم فکر کردم 💕ولی بقیه رو هم شنیدم جوابشون اشتباه بوده تو همین سایت. طفلک بچه هامون

دیگه فکر نکن هرچی بوده گذشت، خداروشکر کن

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
آدم سر یه درصد بچشو میکشه گلم؟ اگه خطا داره باید برداشته بشه

باید برداشته بشه منطقتون اینه ، یعنی از هر ۱۰۰ آزمایش ۹۸ تاش درسته و دوتاش احتمال خطا داره که برای سقط هم آمینو می کنن بعد از سلفری و راه های تشخیص دیگه رو هم چک می کنن

بالاخره هر کس عاطفه و احساس مسولیتش متفاوته و عده ای مثل شما حاضرن هر جوری شده فقط بچه رو به دنیا بیارن و یک در هزار مثل شما شانس باهاش یار میشه و بچه سالم ولی بقیشون درگیر مشکلات همیشگی میشن

امکانش نیست چون خودم رضایت دادم. واسه سوپاپ اطمینان امضا میگیرن تازه بعدسم میگن خب حالا برو آمینوسنت ...

از منم سلفری و امینو و همه چی گرفتن

خدارو شکر کن بچت سالمه

بی خیال