2777
2789
عنوان

ذکر جاحت روایی

35 بازدید | 18 پست

امروز ۹ اسفند بهترین روز ساله برای دریافت انرژی چون چندین سیاره در یک راستا قرار گرفتن برای دریافت انرژی و پاکسازی و همچنین اینده درخشان این ذکر هارو نزدیک طلوع افتاب یا غروب افتاب انجام بدین

یا فتاح ۱۰۰ بار

یا لطیف ۱۰۰ بار

حسبی الله ۳۳ بار

یا رزاق ۱۰۰ بار

یا کریم ۱۰۰ بار

و دراخر یک دقیقه سکوت کنید و فقط نیت رو شفاف بگین و به جاجتتون میرسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله که یه بچه سالم و خوشگلم به شما بدهقربونت ایشالله ک نتیجه بگیری

ممنون گلم تاپیک شمارو بواسطه تاپیک یکنفر دیگه ک پیام گذاشته بودی دیدم ...خیره انشاالله ...تا خاستم بزنم نت که طلوع آفتاب شهرمون چ ساعتی هست همزمان همون ساعت بود یعنی ۶و ۴۱ دیقه..دیگه شروع کردم با توکل برخدا امیدوارم خدا بخاطر بچم که تنهاس تا دیر نشده یه فرزند سالم و صالح دیگه بهم بده غضه نخوره بچم...همگی حاجت روا بشید .

شاید نشونه بوده🥲ایشالله به مراد دلتون برسین🤍

اره منم حس کردم...یکی دیگه همزمان باگفتن ذکرام آلارم گوشی رو ب زنگ خوردن کرد با برچسب ذکر یا بصیر ....معلوم نیست کی گذاشته بودم...

اره منم حس کردم...یکی دیگه همزمان باگفتن ذکرام آلارم گوشی رو ب زنگ خوردن کرد با برچسب ذکر یا بصیر . ...

اینو یه شخصی که خیلی ازش مطمنم داد گفت خودم استفاده کنم گفتم شاید کسی حاجتی داشته باشه بهش برسه گذاشتمش امیدوارم همتون نتیجه بگیرین 🥲

وای این دیگه واقعاااااا نشونه بوده مو بدنم سیخ شد

یچیز دیگه هم بگم چند وقت پیش حدودا یکماه پیش اینو شنیده بودم برا نه اسفند هی میگفتم اگه یادم بمونه انجام بدم یادم رفته بود کلا ...تا الان ک با بیدار شدن شوهرم ک گفت شارژرم کجاس خاست بره سر کار منم بیدار شدم و خوابزده اومدم نی نی سایت دیگه...