2777
2789
عنوان

سیاتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 61 پست
خب مال من تو ام ار ای خیلی خفیفه ولی پا درد اذیتم میکنه عمل نمیکنن چه غلطی کنم😭

اره دیسک خفیفو عمل نمیکنن معمولا.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه ینی میگی نرم البتع میرم بعدش ک میام خونه دردم بیشتر میشه

من دکتر نیستم اما طبق تجربه مریضی خودم شانس اوردم ورزش نکردم.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من ۲۱ ماه عمل شدم ولی هنوزم نمیتونم سرپا وایسممم ذکترم میگه ضعف غضلاتته. ولی نمیدونم چ گندی زده تازه ...

والا روز بعد عمل حتما باید راه بری. دیر واسه عمل اقدام کرده بودی؟دکترت کی بود

سنت کمه نگران نباش فقط فقط رعایت کن ببین چیا بهش فشار میاره و تقویت استخوان و ماهیچه قرص ب یک یادت ن ...

قرص نوروبیون داده بهم نمیسازه جوش میزنه صورتم خودم میگم ی مدت پامرغ بخورم

والا من رفتم طب فیزیکی یه سری ورزش داد ک اونم انجام ندادم درد دارم هنوپس فردا باز نوبت گرفتم اخه تا ...

وای من ده جلسه فیزیو ده جلسه ماساژ درمانی طب سنتی و بادکش دوجلسه چندین ساعته کلی حجامت ...ارتوپد و کلی تزریقات و قرص

هیچی جواب نداده

ماساژ ارومم میکنه اما چ فایده

سرپا زیاد موندن و توماشین نشستن و یوگا دردمو بیشتر میکنه

اخه منم بیرون زدگی دیسک شدید داشتم.ضعیف شدن پا خطرناکه ممکنه ادم تا ابد لنگ بزنه. من اجبارا جراحی شد ...

من پاهام ضعیف نشده ولی جدیدا یه نیم ساعت که راه میرم دوباره کمرم خشک میشه و یه کمی خفیف درد میگیره

خدایا هزاران بار شکرت