2777
2789
عنوان

سیاتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه با پایی که تحت فشاره اصلا نباید ورزش کنی. عصب کوبیده میشه حتی به من گفت شانس اوردی زیاد پیاده روی ...

خب مال من تو ام ار ای خیلی خفیفه ولی پا درد اذیتم میکنه عمل نمیکنن چه غلطی کنم😭

عه یعنی نباید برم یوگا؟خب یوگا حرکات اصلاحی داره ارتوپد گف خوبه ک

حرکت اصلاحی واسه وقتیه که دیسک بیرون نزده یا درد فعال نداری. اما وقتی دیسک میاد بیرون با ورزش بر نمیگرده سر جاش. فوق فوقش پیاده روی در آب تجویز شه. وقتی درد فعال داری حرکت زیاد فقط عصب رو کوبیده میکنه پا ضعیف میشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

خب تا کی باید درمان بشه دیگ

اگه سنت کمه رعایت کردن و فیزوتراپی دیسک اب جذب میکنه برمیگرده سرجاش به هیچ وجه به عمل حتی فکرم نکن سعی کن با اب درمانی و ورزش ماهیچه ها دور دیسک قوی کنی بهش فشار زیاد نیاد

اخه منم بیرون زدگی دیسک شدید داشتم.ضعیف شدن پا خطرناکه ممکنه ادم تا ابد لنگ بزنه. من اجبارا جراحی شد ...

من ۲۱ ماه عمل شدم ولی هنوزم نمیتونم سرپا وایسممم

ذکترم میگه ضعف غضلاتته. ولی نمیدونم چ گندی زده

تازه من سی سالمه😢😢😢

اگه سنت کمه رعایت کردن و فیزوتراپی دیسک اب جذب میکنه برمیگرده سرجاش به هیچ وجه به عمل حتی فکرم نکن س ...

۲۴ سالمه خواهر هم دیسک گردن دارم هم کمر کمرم متوسطه و ابنک یوگا میرم اما بعدش میام خونه دردم بیشتره

۲۴ سالمه خواهر هم دیسک گردن دارم هم کمر کمرم متوسطه و ابنک یوگا میرم اما بعدش میام خونه دردم بیشتره

سنت کمه نگران نباش فقط فقط رعایت کن ببین چیا بهش فشار میاره و تقویت استخوان و ماهیچه قرص ب یک یادت نره عالیه