2777
2789
عنوان

پمپ درد

741 بازدید | 30 پست

سلام مامانا و خانمای نی نی سایت

کسی اطلاعاتی در مورد پمپ درد داره واسه سزارین؟

چطوریه و آیا خوبه به دکترم بگم واسم تو اتاق عمل بزنه؟تاثیری داره تو کاهش درد؟

چه کمکی میتونه واسه بعد زایمانم بکنه؟

ممنونم ازتون ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من استفاده كردم خوب بوددردخودمواروم كرداما دخترم چون ازشيرم خورداونو بيحال كرد دكتراومدمعاينش كردگفت به خاطرپمپ درده

خدای بزرگم یه بار دیگه بهم لطف کن 🥲دخترمو بهم برگردون 🤲🏻

من استفاده کردم. خیلی راضی بودم. عالی بود. بعد از عمل سزارین بدون کمک کسی راه میرفتم فقط باید حواست باشه که از اتاق عمل بیرون اومدی سرت و بلند نکنی وگرنه تا مدتها سردردهای شدید میگیری

یه حالتی مثل ریموت داره تو دستته . هر وقت احساس درد میکردم دکمه اش رو میزدم و آروم میشدم. بعد از اینکه مرخص شدم هم درد خاصی نداشتم. خیلی خفیف بود. من چند ساعت بعد از زایمان خودم با پای خودم رفتم دستشویی 

داروی مسکنی که به سرم وصل میشه. و مطابق دستور تکنسین بیهوشی مقدار معینی مسکن تو سرمتون میریزه.و دکمه ای هم داره در دست بیمار که در صورت درد بیشتر با فشردنش مسکن بیشتری تو سرم بره.

من داشتم خوب بود.

نمیدونم بدون اون چقدر درد میداشتم.ولی بعد سزارین درد داشتم با وجود پمپ.ولی قابل تحمل بود.

البته اگه بیهوشی بگیرید تا کامل بهوش نیایید وصلش نمیکنن.من تو ریکاوری درد داشتم.بعدش پمپ وصل کردن.

عوارضشم چیز خاصی ندیدم.

چون انقدر دارو به ادم میدن نمیدونی عوارض کدومه.

عزيزم من استفاده كردم خوب بوددردخودمواروم كرداما دخترم چون ازشيرم خورداونو بيحال كرد دكتراومدمعاينش ...

خوب ارزش داره استفاده کنم به نظرت؟بچه ام اذیت نمیشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز