2777
2789
عنوان

سمی ترین کارایی ک تو بچگی کردید چی بوده که خندتون میگیرع🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 295347 بازدید | 1259 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با اون پسره ازدواج میکردی خیلی جالب میشد 🥹

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
منم این بازیو زیاد میکردم😂 همیشه نقش آدمای بدبخت رو بازی میکردم بعضی وقتا هم چادر میپوشیدم بچمو بغل ...

منم گاهی بغلش میکردم و یه جوری گریه میکردم

تو توهم این بودم دارم از شوهرم طلاق میگیرم😂😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

و منی که تو کوچه شلوار پسرا رو درمیاوردم و با یه دوست دیگم دست رشته می کردیم بعدم می بردیم مینداختیم تو باغ پشت خونمون بالای درختا😬

چیزیمون بوده یعنی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یبار با آبجیم دعوا کردیم.یه سال و نیم ازم بزرگتره ...کسی خونه نبود ..ابجیم رفت کوچه، منم رب گوجه رو با آب قاطی کردم ریختم تو حیاط و در و دیوار تا آبجیم بیاد فکر کنه یکی اومده منو کشته🤦♀️🤦♀️از کجا به ذهنم رسیده بود الله اعلم..دبستان بودیم

تومنی یامن توام😭😔دقیفااا منم اینجوریم ولی بابام همیشه میگه تو خوب باش بفکر این نباش ک طرفت چیه و چ ...

هستن آدمایی مثل منو شماا هستن کسایی ک مثل من دستشون نمک نداره خیلیا هستن

مگ نمیگن خوبی کنی همه دوست دارن ؟؟؟پس چرا وقتی ک من بار کسی رو جابجا میکنم ب کسی کمک میکنم همون لحظه س فقط و درجا یادشون میره

من خودمو شرح بدم واستون میگم ی شهریوری بدبخت ساده دلسوز منطقی دلرحم هستم خلاصه من اینه و دست بی نمکی دارم ب شدت شانسم ک دیگ خیلی وقته بیخیالش شدم

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

آبجیم 3ماهه بود و منم 10سالم بود مامانم گفت من میرم بیرون حواست به آبجیت باشه مامانم دیر اومد خونه خواهرم خیلی گریه کرد بعد بودفک مو گذاشتم دهنش اونم فکر میکرد مه مه هستش و می مکیدش 🤣 🤣 🤣

🎐 به جـای پـاک کردن اشـکهـات، آدمهـایی که بـاعث گـریـهات میشن پـاک کـن..🌱 ️

من بچه بودم فکر میکردم اونایی که تو تلویزیون به ما نگاه میکنن یا مجری ها واقعنی به ما نگاه میکنن و م ...

من فکر میکردم آدما کوچیک شدن رفتن داخل جعبه تلوزیون.همیشه میخواستم تلوزيون رو خورد کنم برم داخل کارتون ها

من فکر میکردم آدما کوچیک شدن رفتن داخل جعبه تلوزیون.همیشه میخواستم تلوزيون رو خورد کنم برم داخل کارت ...

منم همین طور

من یه بار دیگه مامانم باردار بود منم فکر میکردم باردارم رفتم تو کوچه توپه خورد به شکمم منم با گریه اومدم خونه به مامانم گفتم بچه هام از افتادن 🤣🤣

و منی که تو کوچه شلوار پسرا رو درمیاوردم و با یه دوست دیگم دست رشته می کردیم بعدم می بردیم مینداختیم ...

چقدر امضات به دلم نشست.

یعنی بعضی شبا که توی خلوتم اشک میریزم که چرا منو لایق مادر بودن نمیدونه اونم بامن گریه میکنه😔😔

من خیلی گفتم خدایا چرا من؟!

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید