2777
2789

من از هر چی حیوانه

اهلی و غیر اهلی و پرنده و خزندست 

ترس دارم

ب جز فیل

سوالی داشتید

در خدمتم😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدشه ؟ اردک من الان هفت هشت ماهیش هست ...یکم که بزرگ شد شروع کرد به پرز ریزی..هنوزم داره پرزاش میریزه به اصطلاح میگن غلاف ریزی...تا پرای اصلیش در بیاد

ما زنده برآنیم که آرام نگیریم.موجیم که آسودگی ما عدم ماست

جوجه اردکا پُرز دارن..کمی ک‌میخوان بزرگ بشن .میریزه کم کم..پَر در میارن..من زیاد اردک داشتم.الان ۲۱ سالمه دیگه نمیخرن😁البته عید هم داشتم دادم رفت خونه شوهرم .گربه خورد😢😢😢

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
چقدشه ؟ اردک من الان هفت هشت ماهیش هست ...یکم که بزرگ شد شروع کرد به پرز ریزی..هنوزم داره پرزاش میری ...

نمی دونم خیلی کوچولوئه 2هفته ای هست با ما زندگی می کنه

جوجه اردکا پُرز دارن..کمی ک‌میخوان بزرگ بشن .میریزه کم کم..پَر در میارن..من زیاد اردک داشتم.الان ۲۱ ...

آره سینه اش پرز داره ریخته آخه خیلی کوچولوئه یعنی طبیعیه؟ 

فکر کنم اره ....تو این دوره غذای خوب بعش بده.فقط تاوقتی کوچیکه پرز پرزیه  اصلا حمامش نکن ..بدترین بیماری پرنده ها نیوکسل هست  که اونم علایمش بیجون شدن و.. اشک ریختن و... غذا نخوردن و..فلج شدن ..هست پرز رییختن نیست

الان دقت کردم خودش رو می خارونه

شاید کثیف شده اگه میخوایی حمامش بدی تو اینترنت کامل توضیح داده همون کار رو کن یکوقت تو تشت نندازی اب بریزی که  ممکنه حتی بمیره 

آره عزیزم.طبیعیه..میخواد پر دراره.خودشم میخارونه یا خیسه اون قسمت تا کلا خارش داره دیگه ما انسانها هم گاهی خودمونو میخارونیم😁😁😁از طرف من ببوسش محکم😢

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊