2777
2789
عنوان

از خانواده همسرم بریدم

862 بازدید | 12 پست

دوستای گلم من خیلی با خانواده همسرم کنار اومدم رفتاراشون خیلی سمی وخودخواهانه اس خثدشون میگن خیلی حساسن وهمه رو آزار میدن که خودشون اذیت نشن ولی به خاطر بچه ها تحمل کردم از وقتی پدرم رو از دست دادم دیگه نمیتونم تحمل شون کنم همسرمم خودش الان ده ساله با خانواده ام ارتباط ندارن خوانواده ام سیاست ندارن هرجیزی رو جلو ایشون عنوان میکنن ایشونم میگن منظورشون بمن بود منم میخوام باهاشون قط ارتباط کنم یعنی دلم میخاد عید نرم خونشون ولی همسرم میگه من با تو فرق دارم

به نام پدر خدای روی زمین🖤🥀

هیچ فرقی ندارین با هرکسی مثل خودش

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اون به خانواده ات احترام نمیذاره و براشون ارزش قائل نیست توهم باید این رفتار رو متقابلا انجام بدی ، با هرکس مثل خودش

اگه میخواست درست بشه تو این ده سال میشد

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

واه چقد رو دادی

من کوچکترین برخورد همسرم با خوانواده م عین همون جبران میکنم

توهین با توهین خوبی با خوبی

البته خداروشکر تا الان همه چی با خوبی بود مثال زدم بدی ندیدم اما اگه ببینم شک ندارم عین خودش پس میدم اونم میدونه اینو

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

به نظرم اگه همسرت رفت و آمد نمیکنه با خانواده شما و خودشو راحت کرده و آزار نمیده ، شما هم کاملا حق داری این کارو برای آرامش روح و روانت انجام بدی نه برای مقابله به مثل . حتی اگه نمیتونی قطع کامل کنی خیلی کم کن دید و بازدیدتو در حد سالی دو سه بار که به لحاظ روانی تحمل بتونی بکنی حضورشونو .

من ازدواج نکردم ولی واقعا از اینکه هرهفته یا حتی هر ماه مجبور باشم جای برم یا یه سری آدم هارو ببینم متنفرم . دوستم رو فصلی میبینم خواهرمو هروقت دلم خواست یا بهم زنگ زد و تمام .

به نظرم اگه همسرت رفت و آمد نمیکنه با خانواده شما و خودشو راحت کرده و آزار نمیده ، شما هم کاملا حق د ...

آفرین همین..من اصلا قصدم مقابله نیس ولی تحملم کم شده قبلا همین جوری بوذن اما برام خوشحاای بچه هام ارجح تر بود وای الان دبگه نمیتونم تحمل کنم باورتون میشه پدر شوهرم انقد خاله زنکه تیکه میندازه حرف بار آدم میکنه مادر شوهرمم خیای حسودن یعنی اگه یه لباس نو تن بچه ها ببینن انقد بهم میریزه و یه حرف انرژی بخش بهشون نمیگه یه بار نمیگه مبارکه یا جقد بهش میاد...

دیگه خسته شدم ولی همسرم فک میکنه من میخوام انتقام بگیرم

واه چقد رو دادی من کوچکترین برخورد همسرم با خوانواده م عین همون جبران میکنم توهین با توهین خوبی با خ ...

آره واقعا بعد از چند سال الان به این نتیجه رسیدم از روز اول همه چی زو گذاشتم به انتخاب ایشون کلا همه تطرافینمو ایشون حذف کردن

خیلی خانواده خودخواه و حسودی دارن مثلا میری خونشون یا دارن با خنده واعتماد بنفس از خودشون منظورم از پدر ومادر یا خودشون وبچه هاشون تعریف وتمجید میکنن ما هم فقط باید شنونده باشیمیا اینکه آمار همه رو در آوردن که فلانی از کجا آورده اینو خریده اینو پوشیده کلا میگن همه جیز حق ماست بقیه لیاقت جیزی رو ندارن منم حرصم میگیره نمیتونم حرفا تکراریشون رو گوش بدم

آفرین همین..من اصلا قصدم مقابله نیس ولی تحملم کم شده قبلا همین جوری بوذن اما برام خوشحاای بچه هام ار ...

اخی الهی☹️ ببین کلا که کم رفت آمد کن تو خونه خواهرت هم کمتر بری عزیزتری تا اینکه هی هرهفته بخوای مهمون شون باشی .

دو تا رویکرد اصلی میتونی داشته باشی نسبت به خانواده همسرت یا جواب توهین ها شونو در جا بدی . در جا بگی ناراحت شدم ازین حرف یا منظورتونو فهمیدم و خوشم نیومد اگه روت میشه و اونا هم دو تا راه دارن یا ماست شونو کیسه میکنن و دهنشونو میبندن یا سلیطه بازی در میارن و دعوا راه میندازن که در هر صورت به نفعه تو هست . سکوتشون آرامشتو بیشتر میکنه سلیطه بازی شون بهانه دستت میده برای قطع ارتباط.

رویکرد دوم اینه که آروم و با سیاست باشی و موذی به صورت زیر زیرکی بزاری جلوی همسرت بهت توهین کنند و تو جواب ندی و بعدا تو ماشین تو خونه مظلوم بازی دربیاری گریه کنی اینم میشه بهانه کم کردن ارتباط .

دیگه اینکه کدوم مورد انجام بدی خوب بهش فکر کن ببین کدوم به شخصیت ت نزدیک تره از پس انجام دادنش برمیای و نتایج بهتری برات داره . مثلا بعضی مردها خیلی باگریه زن نرم میشن و کنار میان با خواسته هاش . بعضی های دیگه از زن سلیطه بیشتر حساب میبرن. 🤔

اخی الهی☹️ ببین کلا که کم رفت آمد کن تو خونه خواهرت هم کمتر بری عزیزتری تا اینکه هی هرهفته بخوای مهم ...

عزیزم ممنون چقد خوب راهنمایی میکنی

راستش من بعد از اینکه چیزی میگن شاید چند ماه یا حتی دوسال بعد از بس بهش فک میکنم یادم میاد کاش مثلا اینو بهشون گفته بودم درجا جواب نمیاد به ذهنم ولی متاسفانه خیلی خودخوری میکنم

به همسرمم که میگم زود از کوره درمیره ومیگه میخواست خودت جوابشونو بدی یا اینکه میگه به من مربوط نمیشه بین خودتونه

راستش اوتیل یکی دوبار هم شد پی حرف رو گرفتم و بهشون گفتم من دلخور شدم بعد یا میگفتن ما منظور نداشتیم یا تهش پدر شوهرم در جریان قرار میگرفت میومد بهم میپرید خیلی ترسیدم که پدر شوهرم مداخله کرد کلا خیلی خاله زنکه... ولی الان احساس میکنم نمی ترسم قدرتمند شدم برام مهم نیس ناراحت بشن یا نشن

اینجا دختراشون خیلی رو دارن ودرشوهرمم پشتشونه

مادرشوهرمم بد دل و حسوده

عزیزم ممنون چقد خوب راهنمایی میکنیراستش من بعد از اینکه چیزی میگن شاید چند ماه یا حتی دوسال بعد از ب ...

پدر شوهرم پشت دختراشه برا شر به پا کردنوکلا همه چی

وقتی اون به خانواده ات احترام نمیذاره و براشون ارزش قائل نیست توهم باید این رفتار رو متقابلا انجام ب ...

واقعا همینطوره یعضی وقتا فک میکنم باید خیلی وقت پیش تصمیم جدی تری در موردش میگرفتم