2777
2789
ن بحث سنگ دلی نیست بخاطر رفتارش سرد شدی

زده شدم بخاطر خیلی از کاراش:)

هیچوقتم سعی نکرد از دلم در بیاره

هنوز بخاطر کار دوسال پیشش ناراحتم

❤️فمنیست بی دین❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی طلاق گرفتید ؟؟؟ کات معنی خارجی طلاق است ؟؟؟ رابطه شما در چه حد بود است ؟؟؟،،،

نه

رابطه عاشقانه، ازدواج نبودیم که

ولی حرفش بود خانوادش منو میشناختن مشغول کاراش بود

❤️فمنیست بی دین❤️ 
نه رابطه عاشقانه، ازدواج نبودیم کهولی حرفش بود خانوادش منو میشناختن مشغول کاراش بود

آهان ، نامزدتون بوده ، نامزدی تون رو بهم زدید چون کات معنی اش بریدن است ، توی گوشی موبایل فایلی را کات می کنند به یک پوشه ی دیگر انقال می دهند و می چسپانند ، نامزدی واژه ی بهتری ست،،،

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

آهان ، نامزدتون بوده ، نامزدی تون رو بهم زدید چون کات معنی اش بریدن است ، توی گوشی موبایل فایلی را ک ...

این که

a-->b وجود داشته باشه

دلیل نمیشه که

c-->b وجود نداشته باشید.

کات میتونه در خیلی از اصطلاحات و موضوعات به کار بره.

این که a-->b وجود داشته باشه دلیل نمیشه کهc-->b وجود نداشته باشید.کات میتونه در خیلی از اصطلاح ...

بله من خودم کورد هستم و زبان فارسی ، زبان دومم است و تلاش کردم زبان اروپای شرقی را یاد بگیرم و خوب می دانم فعل ها در زبان های مختلف چندین معنی را می دهند و این را هم می دانم تفاوت کات کردن با به هم زدن نامزدی چیست، در نامزدی خانواده و اقوام و فک فامیل با دعوت رسمی با خبر می شوند که دونفر در حال ازدواج دائم، نه موقت هستند اما کات کردن ، اصطلاحی برای رل زنی است که البته در اسلام عمل منافی عفت هم می باشد که حکمش ۹۹ضربه شلاق می باشد البته در اسلام جِلباب، حجاب شرعی و توصیه شده توسط قرآن است یعنی بازیگران سینمای ایران هم بی حجاب محسوب می شوند و البته حجاب هم فقط مختص اسلام نیست و اولین بار ۱۵۰۰سال قبل در سلسله ی آشوریان، زنان بی حجاب در قسمت هایی از ایران و عراق و سوریه و ترکیه کنونی شلاق زده می شدند ، نکته آشوریان نتوانستند بر پارسیان تسلط پیدا کنند همچنین شمال ایران و بلوچ ها هم در آن دوره از قوانین حجابِ آشوریان در امان بودند و ترکها هم که حدود ۵۰۰سال قبل وارد ایران شده اند خودم کرمانشاهی اصیل هستم و بیش از سه هزار سال تمدن از نوع حجاب اجباری داریم و البته می گویند پارسیان هم حجاب داشته اند اما بی حجابان را شلاق نمی زدند و طلاق در دین حتی زردشتیان هم وجود نداشت پس اصطلاحات کات کردن، هجوم فرهنگ بی عفتیِ غربی هست

بله من خودم کورد هستم و زبان فارسی ، زبان دومم است و تلاش کردم زبان اروپای شرقی را یاد بگیرم و خوب م ...

برا من داری تاریخ مردسالاری و خودخواهی یه سری انسان ها رو بازگو میکنی؟؟

ما آدما آزادیم تا وقتی که به بقیه آسیب نزنیم هرکاری که دلمون میخواد انجام بدیم. ایشونم دلش خواسته و اصطلاح کات کردن رو به کار برده. مشکلی داره؟

نکنه میخوای مث این احمقای جمهوری اسلامی شلاق بزنی بهش؟!

عفت چیه؟ عفت سکوت و توو سری خور بودن و نفی آزادیه؟ اگه اینجوریه ما هزار سال سیاه نمیخوایم عفت داشته باشیم. هیچ دینی به عنوان دین واحد و ۱۰۰ درصد درست وجود نداره و این که فلان دین قبلا فلان غلط رو اجبار کرده بوده دلیل بر صحیح بودنش نیس. ما به عنوان یه سری انسان آزاد که نمیخوایم به بقیه صدمه بزنیم و همچنین به خودمون، نمیخوایم یه رابطه احمقانه که تهش شکستن دل بچه هامونه رو ادامه بدیم.

مامان ایکاش با بابا ازدواج نمیکردی.

نمیخوایم اینو بشنویم. اما شما هم آزادی هرکاری که میخوای بکنی. تو میتونی از یه شخص سمی طلاق نگیری/جدا نشی/ باهاش کات نکنی چون احتمالا برات مهم نیس بجز تولید مثل چه ارزش دیگه ای به این دنیا اضافه میکنی و دلت برا فرزند آیندهت نمیسوزه.

برا من داری تاریخ مردسالاری و خودخواهی یه سری انسان ها رو بازگو میکنی؟؟ ما آدما آزادیم تا وقتی که به ...

یعنی از اول گفتم که سلسله آشوریان مربوط به اقوام کورد و لک و لر هست و قانون شلاق زدن زنان بی حجاب در سلسله آشوریان: ربطی به دین ندارد در ضمن در گوگل جستجو کردم حدود ۱۸۰۰ سال قبل از اسلام در فقط غرب ایرانِ کنونی، بی حجابی برابر شلاق بوده یعنی ترکها و فارس ها و شمالی ها و بلوچ ها و حتی در عربستان، ( عربهای خوزستانی) قوانین حجاب وجود نداشت پس من بحثم دین نیست درضمن در غرب، باوجود روابط خارج از ازدواج باز هم طلاق وجود دارد اتفاقا بیشتر هم هست و زنان در غرب، چندین مرتبه ازدواج می کنند و پایداری ازدواج ها، حداکثر شش ، هفت سال هست، پس رابطه ی قبل از ازدواج، هیچ ربطی به احتمال طلاق در آینده ندارد اتفاقا مانعِ ازدواج هست و شما تحت تأثیر تبلیغات شهوت پرست ها قرار گرفته اید یعنی در غرب، اگر زن و مرد از هم جدا بشوند ، امول آنها نصف ، نصف تقسیم می شود یعنی اگر مردی کل دارایی اش ۹۰هزار دلار باشد و با خانمی ازدواج کند که کل دارایی اش مثلاً ۳۰هزار دلار باشد بعداز طلاق، دارایی آنها یعنی ۱۲۰هزار دلار نصف ، نصف تقسیم می شود یعنی نفری ۶۰هزار دلار، که مثلاً این زن مطلقه در این مثال، ۳۰هزار دلار نفع می کند پس مردهای خیلی ثروتمند غربی ( با ازدواج ) ضرر مالی می کنند از طرفی حجاب در غرب، اختیاری است و دختران قشر فقیر با بی حیایی و بی عفتی، میتوانند تهدیدی برای بنیان خانواده، در افرادی که ازدواج کرده اند باشند ، پس نظام سرمایه داری با چنین تبلیغاتی رایگان وارد رابطه با دختران می شوند درضمن بعضی مرد ها اصلاً از لحاظ پزشکی علاقه مند به دخول نیستند و فقط به قصد بوسیدن و لمسِ دختران وارد رابطه می شوند و بعد کات می کنند از طرفی وجود دختران کات کرده ی زیاد باعث می شود مرد ها سراغ دختری دیگر برای تست کردن بروند این روند باعث شده نرخ ازدواج و فرزند آوری کاهش پیدا کند البته رلیشن شیپ و چتِ همسریابی ها هم یکی از دلایل ازدواج نکردن در قرن اخیر هست به طوری که حتی در چین، نرخ زاد و ولد و فرزند آوری کم شده خلاصه با این سیستم فکر نکنم بچه دار بشوید که فرزند تان بگوید ، مامان ای کاش با بابا ازدواج نمی کردی ، خلاصه در ایران: خانواده با خانوده فرق دارد خودم که چندین مورد در اینستاگرامم رابطه خارج از ازدواج به من پیشنهاد داده اند که گفتم نمی خواهم مورد تستِ افراد مختلف قرار بگیرم و نوع نگرش و اخلاق خانوادگی ما با شما متفاوت هست و دلیل ازدواج نکردنم نبود سایت همسریابی با شرایط خاص خودم است -