2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 19 پست
یعنی از اول گفتم که سلسله آشوریان مربوط به اقوام کورد و لک و لر هست و قانون شلاق زدن زنان بی حجاب در ...

مغلطه نکن که...

منظورم از دین، هرگونه دین و آیینیه که نسخه بپیچه برای پیروانش. حالا رئسای کردها/ترک ها/ پارس ها/زرتشتیا یاهر قوم دیگه ای طبق یه دین یا آیین دست به نسخه پیچیدن برا مردم میکنن. منم گفتم من مخالفشم. هیچ چیزی رو تایید یا رد نکردم. نه از فرهنگ غربی حمایت کردم و نه از ازدواج بدون طلاق. من میگم ازدواج با آدم مناسب، عالیه و هیچ مشکلی نداره؛ اما با آدم نامناسب، درست مثل یه سیاهچاله مخوفه که خوشی هایی که بچه هات میتونستن داشته باشن رو میبلعه.

تمام چیزایی که درباره ارث و میراث ، تقسیم اموال ، قضیه قفل و کلید زن و مرد گفتید، به صحبت های من مربوط نمیشه و اطلاعات مشترکی با بحث ما نیستن. پس برا تایید یا ردشون وقت نمیذارم.

هیچ امیدی هم ندارم شما قانع بشین.. فقط این که "دقت در تشابه و سلامت حداقل ۷۰ درصدی در ازدواج" مترادف با "هرگز ازدواج نکردن" نیست. اگه شما هدف زندگیت ازدواج نباشه، پخته تر و آماده تر میشی براش و صرفا بقای خانوادگی، ذهنتو اشغال نمیکنه.

یعنی از اول گفتم که سلسله آشوریان مربوط به اقوام کورد و لک و لر هست و قانون شلاق زدن زنان بی حجاب در ...

جملهی یکی مونده به آخرتون جوریه که انگار داشتن یه فرزند آسیب دیده و افسرده رو به نداشتن فرزند ترجیح میدید. عجیب و در عین حال ترسناکه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغلطه نکن که... منظورم از دین، هرگونه دین و آیینیه که نسخه بپیچه برای پیروانش. حالا رئسای کردها/ترک ...

اطلاعات تاریخی شما کم هست آشوریان حدود ۳۹۵۷ سال قبل تشکیل شده است و کتب و آیینی هم نداشته اند یعنی خیلی قدیمی بودند و کتابی از آن دوره به جا نماده فقط روی چند لوح تاریخی که در اقلیم کردستا عراق، کشف شده است اشاره به قوانین شلاق زدن بی حجاب ها شده یعنی دستور پادشاه بوده نه دین و آیین خاصی، یک لوح نوشته ی دیگر هم پیدا کرده اند که به دستور پادشاه ، اگر زنی در کنار مرد غریبه بخندد باید مرد در آن لحظه ، دهان زن را پر از خون کند ، خلاصه به این علت در آن دوره زنان بی حجاب با شلاق زدن، مجازات می شدند که در سیستم آشوریان، اگر ثروتمندان از زنی خوش شان می آمد و آن زن متأهل بود، همسر آن زن را می کشتند تا با زنش ازدواج کنند پس به دستور شاه، باید زنان محجبه می شدند و این باعث حفظ بنیان خانواده می شد چون خود شاه ممکن هست عاشق زنی بشود، خلاصه خانواده من( تا دوسالگی من ) گوسفنداری می کردند و عشایرِ کوچرو بودند یعنی بز ها ۱۳ هزار سال قبل در زاگرس ایران در منطقه کوردنشین کنونی ، اولین بار در تاریخ اهلی شده اند یعنی خانواده من، تا همین چند سال پیش به سبک ۱۳هزار سال پیش زندگی می کردند، و ایلِ ما با وجود دستور پهلوی به اسکان عشایر و کشف حجاب، هیچ وقت عمل نکرد، چون کوهستانهای زاگرس صعب العبور هست، اما اکثریت خانواده ها در ایران در دوره پهلوی بی حیایی و بی عفت، بی حجاب شده اند و به اجبار که این باعث شده عقاید من با شما متفاوت باشد و در ضمن پدربزرگم: خان بوده و ما رعیتِ هیچکس در تاریخ نبوده ایم و عقاید ما باستانی و تمدن کهن خود مان است

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است

جملهی یکی مونده به آخرتون جوریه که انگار داشتن یه فرزند آسیب دیده و افسرده رو به نداشتن فرزند ترجیح ...

خیر ، منظورم این بود وجود صفحات اجتماعی و همین سیستم رلزنی باعث شده اصلا کسی نتواند ازدواج کند به زوری که چینی ها فروش کاندوم را گران کرده اند و اما خارجی ها اگر فرزندی از طریق زنا، متولد شود تست ژنتیکی می گیرند و پدرِ فرزند موظف است نفقه ی فرزند نا مشروع خود را پرداخت کند در اسلام زنا کاران حکم شان اعدام هست، البته در فیلم سینمایی علفزار، خواندن صیغه توسط زوجین ( بدون ثبت محضری ) اشکال ندارد و فرزند نا مشروع حلال زاده می شود بنابراین اگر ترس از دعوای زناشویی دارید ازدواج دائم هم نکردید در ایران مشکلی برای شما پیش نمی آورند و البته در ایلِ ما همچنان طلاق هم ممنوع است به طوری که خاله ام با یک مرد قشی( مشکل بچه دار نشدن هم داشت ) ازدواج کرد، هیچ وقت هم بچه دار نشدند که خاله ام خواست از این آقای مریض، طلاق بگیرد که پسر دایی ام تعریف می کرد دایی ام با کمربند خاله ام را کتک زده و خاله ام از طلاق منصرف شده چون در خانواده مادرم، طلاق کسر منزلت هست، درضمن پدربزرگِ پدری ام، برادرِ مادر بزرگ مادری ام هست، عموی بنده هم با کابل و کمربند و شیلنگ زنش را کتک می زند مثل پدرم، که مادرم هیچوقت طلاق نگرفت این هم یک نوع اخلاق خاص که فقط مختص خانواده و ایل خودمان هست،،،

جملهی یکی مونده به آخرتون جوریه که انگار داشتن یه فرزند آسیب دیده و افسرده رو به نداشتن فرزند ترجیح ...

با این حساب که شما می گویید پس تمام کسانی رابطه ی قبل از ازدواج ندارند فرزاندان شان آسیب دیده و افسرده در آینده میشوند، بعدش افسردگی فرزندان ربطی به تفاهم نداشتن والدین و دعوا و کتک کاری زوج ها ندارد، عموی بنده، با کابل و چوب و شلنگ؛ زنش را کتک می زد هیچکدام از فرزندانش افسرده نشدند و همه فرزندانش ازدواج کرده اند، حتی هیچکدام از فرزندانش مازوخیسمی نشده اند و البته زنش هم بچه هاش را با کمربند و شلنگ، کتک می زد اما مشکلی پیدا نکردند من خودم مادرم هیچ وقت زورش بهم نرسید که با شیلنگ کتکم بزند که مازوخیسمم فکر می کردم به این دلیل هست که در اینستاگرامم با یک پسر لر اهل دزفول چت کردم که می گفت از والدینش با شلنگ، کمربند و چوب کتک خورده یعنی علت علاقه یه پارافیلیاها از لحاظ علمی هنوز کشف نشده، بعد شما به خاطر اینکه فرزندت در آینده افسرده نشود تبلیغ رابطه خارج از ازدواج و این عمل منافی عفتِ غیر اخلاقی را مشروعیت می دهید، بعد من گفتم حتی در چین، ژاپن و اروپا هم کاهش جمعیت وجود دارد که بیشتر به خاطر رلیشن و روابط خارج از ازدواج ، با فراگیری سوشال مدیاها می باشد، خلاصه برای فرزند سالم از زوجین قبل از ازدواج، دکتر ها تست آزمایشگاهی انجام می دهند یعنی حتی یک زوجی چندین سال رابطه خارج از ازدواج داشته باشند و خیلی هم تفاهم برای ازدواج دائم داشته باشند، اما از لحاظ ژنتیکی فرزندآوری برای آن باعث عقب ماندگی یا بیمارهای فرزندان بشود، نباید بچه دار شوند. درضمن تمامی کسانی که ازدواج می کنند بعد از مدتی، با خود می گویند ای کاش ازدواج نمی کردم و این امر طبیعی است که در مسیحیت طلاق ممنوع هست البته در واتیکان و دهکده ای در کانادا و فلیپین، قانون ممنوعیتِ طلاق وجود دارد که بی دلیل و بدون فلسفه نیست، اما اسلام دین مستضعفین است اگر مردی در اسلامِ اهل سنت، بخواهد زنش را بی دلیل طلاق بدهد، آن مرد باید تمام اموالش را بفروشد تا بتواند زنش را طلاق بدهد ( بستگی به تعداد سکه ها در عقد دارد) اما زن در اسلام اهل سنت، حق طلاق ندارد، این قانون ۱۴ سکه مجلس ایران: خلاف شرع هست این را من نمی گویم اکثریت مراجع تقلید شیعه میگویند . در اسلام ایرانی زنی اگر بخواهد به بهانه تفاهم نداشتن طلاق بگیرد، باید ۱۴ سکه ای که در عقد نامه نوشته اند را ببخشد، البته به شرطی که مرد قبول کند که زنش را طلاق بدهد، خلاصه در غرب، زنان اگر طلاق بگیرند اموال زوجین ، نصف به نصف تقسیم می شود پس نتیجه می گیریم ترویج و تبلیغ رابطه خارج از ازدواج حتی در غرب؛ برای سوء استفاده از زنان هست و زنان فریب خورده: مفت و رایگان بدن خود را در اختیار مردان شهوت پرست می گذارند خلاصه این روابط رلیشن به ضرر زن است، البته با نام روشنفکری ، نظام سرمایه داری و مردهای ثروتمند برای سوء استفاده از زن ها چنین تبلیغاتی را در خصوص روابط خارج از ازدواج و احتمال فرزند افسرده ( البته به گفته شما) در صفحات اجتماعی ترویج می دهند و در نهایت گفتم که بستگی به تربیتِ خانوادگی و اصالت و تمدنِ افراد دارد یعنی انتخاب با شما هست -