2777
2789
عنوان

شوهر لوس

1004 بازدید | 28 پست

نمیذاره دانشگاه برم شهر نزدیک محل کارش . میگه شهر خودمون فقط میتونم درس بخونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

لوس نیس کله شقه😁

همش با همه میترسه تنها تو جاده باشم فکر میکنه لولو ایستاده تا من رد شم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
لوس یا متحجر؟

نه لوسه استرس میگیره وگرنه الانم سرکارم شهر خودمونم حرفی نداره نمیتونه خودش بیاره و ببره میترسه

الان یکساله دارم با شوهرم دعوا میکنم برم میگه نه دیروز گفت الان که نمیشه ولی سال دیگه میری دانشگاه&n ...

خخخخخخ حالا من فقط بحث میکنم فکر نکنم اعصاب درس خوندن داشته باشم 

وای استارتر دیشب خوابتودیدم دقیق یادم نیست ولی همش توخواب اسمتومیشنیدم ازبس توسایتم شبام خواب اینجارومیبینم😂😂

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
حرص نخور قشنگم😟😟

هعی یاد لیلی بخیر

وای استارتر دیشب خوابتودیدم دقیق یادم نیست ولی همش توخواب اسمتومیشنیدم ازبس توسایتم شبام خواب اینجار ...

خخخخخ مثلا به شوهرم قول دادم که خیلی تو سایت پست نذارم معروف نشم خخخخخخ خودشم میگه در مقابل پرحرفیام 5000 پست یعنی سکوت

منم فقط میگم  حسش نیست والا یه جورایی حس میکنم برم دانشگاه از ترس میمیرم

خخخخخخ خیلی سخته قبلا پوستم کنده شد