2777
2789
عنوان

شوهر لوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 28 پست
خخخخخ مثلا به شوهرم قول دادم که خیلی تو سایت پست نذارم معروف نشم خخخخخخ خودشم میگه در مقابل پرحرفیام ...

😆😆🤣🤣

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزن دهنش 😬😐😒

الان قهرم اومد دنبالم سرکار نرفتم دم در تو ماشین نشسته 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خجالت میکشم😭

خخخخ اینم هست همه بچه ان میشیم مامان بزرگ دانشگاه خخخخخخخخخخخخ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
۱٨سالمه والا بچه حساب میشم😌😍😌😎

خوشبحالت پس من ۳۲ برا دکترا ولی میدونم میشم مامان بزرگ

حسوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووده 

خعلی وحشتناک خودشم با خنده میگه

خخخخ

اتفاقا منم دیشب ب همسرم میگفتم میخوام برم

اون میگف همینجا بخون

منم میگم نه اینجا نمیخونم

جایی ک من دوسدارم بخونم ده دقیقه ی ربع دوره از اینجا

حالا صبح ازسرکار اومده میگه پاشو پاشو از دانشگات زنگ زدن میگن چرا نیومده

میگف مردم قهرمیکنن

میگن مادیگه درس نمیخونیم

توبرعکسی😁

محض اطلاعم قهریم هنوووز

خخخخ اتفاقا منم دیشب ب همسرم میگفتم میخوام برم اون میگف همینجا بخون منم میگم نه اینجا نمیخونم جا ...

خخخخخ حالا من میخوام برم اونجا که نزدیکش باشم بخاطر کارش خیلی ازم دوره دلتنگیم میکنه

نه بابا مادربزرگ کجا بود😒😒

خخخخخ ممنون از دلداریت