2777
2789
عنوان

کف پام زبر شده چی بزنم نرم بشه

71 بازدید | 12 پست

کرم شون زدم

وازلین زدم

روش هم جوراب

تاثیری نداشت خیلی و وازلین تیره کرد

سنگ پا هم زیاد خوب نبود

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته فقط یه هفته وازلین بزن، پا توی پلاستیک بعدش توی جوراب، فرداش سنگ پا بزنپات میشه عین کف دستت

سیاه می شه اخه

وازلین نزن.کرم آبرسان مناسب تایپ پوستیت بزن.و مرطوبکننده بزن.وازلین بیشتر پوستو خشک میکنه.

اره سیاه هم شده بود باید یه کرم دیگه پیدا کنم مناسب پوستم

شب موقع خواب کرم جی بزن زیاد بعد هم یه نایلون فریزر از روش بپوش از رو اون هم یه جوراب . فردا صبح با سنگ پا و صابون خوب بشور دو روز این کارو بکن هم سفید میشه هم به شدتتتتت نرم و پنبه ای

شب موقع خواب کرم جی بزن زیاد بعد هم یه نایلون فریزر از روش بپوش از رو اون هم یه جوراب . فردا صبح با ...

همون جی قدیمی؟

حتما امتحان می کنم

یه مدت پدیکور می رفتم فکر کنمعادت کرده چون قبلا اصلا خشک نمی شد من برای اداش می رفتم

اره سیاه هم شده بود باید یه کرم دیگه پیدا کنم مناسب پوستم

خب وازلین چونکه از نفت و یسری مواد شیمیایی

ساخته شده.

ولی برای پوست پات کرم آبرسان و مرطوب کننده

بزن و جوراب پات کن مثلاً دو ساعت اینا.

یا سدر با شیر کم چرب قاطی کنید در حد

۱۵دقیقه بذارید و بعد بشورید.بعدش کرم مرطوب کننده

بزنید

همون جی قدیمی؟حتما امتحان می کنمیه مدت پدیکور می رفتم فکر کنمعادت کرده چون قبلا اصلا خشک نمی شد من ب ...

اره نارنجی هست جلدش

پدیکور اینا به گرد پاشام نمیرسه

یکی از فامیل هامون ترک داشت به چه بزرگی یه هفته همونطور که به گفتم استفاده کرد عین پای بچه شده