2777
2789
عنوان

کارواش

2147 بازدید | 21 پست

پام شکسته و ماشین هم کثیفه خیلی زیاد ولی نمیتونم ببرم کارواش و همسرمم نیست که ببره بشوره ماشین تو اینترنت سرچ میکردم که دیدم کارواش سیار هست تو تهران به نظرتون بگم بیان برای شست و شو ماشین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی خوبه که هزینش چقده

قیمتاش مختلفه بعضی شرکتا خیلی بالا میگن بعضی هاشون مناسبه قیمتشون من میخوام از یه شرکت امروز سفارش بدم بیان فقط کیخواستم ببینم کسی اینجا تجربه داشته کارواش سیار رو یا نه

یاسمین عزیزم من از یه شرکت که خدمات آنلاین منزل دارن و کارگر میگیرم از همونجا کارواش سیار هم میگیرم ...

میشه لطفا بذاری تلفنش رو برام ؟کارشون خوبه ؟ من چک کردم یه سری شرکتا خیلی قیمتاشون خیلی بالا بود یکی دو تا شرکت بودن که قیمتش مناسب بود 

میشه لطفا بذاری تلفنش رو برام ؟کارشون خوبه ؟ من چک کردم یه سری شرکتا خیلی قیمتاشون خیلی بالا بود یکی ...

والا من که از  شرکت پین ورک میگیرم خدمت و خدا رو شکر راضیم قیمتشم مناسبه با توجه به اینکه میان در خونه ماشین رو میشورن. اینم شماره تماسشه عزیزم 86086769

منم از شرکت " خدمت از ما " ، خدمات کارواش نانو در محل استفاده کردم. البته خدمات آنلاین دیگه ای مثل نظافت منزل و تعمیر لوازم منزل و ... دارند. 

اگه از خدمات کارواش آنلاین استفاده کنی علاوه بر اینکه قیمت مناسب حساب می کنن مزایای دیگه هم داره:

- توی ترافیک مسیر رفت و برگشت به کارواش نیستی

- اصلا لازم نیست کسی باشه که ماشین رو ببره

- بنزین مصرف نمی کنی

- به محیط زیست کمک میکنی و توی مصرف آب هم صرفه جویی کردی