2777
2789
عنوان

چجوری با فوت عزیزتون کنار امدید

142 بازدید | 17 پست

خدا عزیزانتون رو نگهداره براتون اگر هم از دست دادید خدا رحمتشون کنه میشه بگید چیکار کردید اون روزهای اول آدم هیچی نمیفهمه ولی هرچی میگذره انگار آدم قلبش بیشتر میگیره بیشتر دل تنگ وبی قرار میشه شما چیکار کردید

با مرور زمان آروم تر میشی یعنی عادت میکنی

ولی یادش همیشه تو قلب و ذهن میمونه

دختر طبیعت💚✨انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ ماهه پدرم فوت کرده کنار نیومدم دیگه انقدر گریه های شدید و اینا ندارم ولی افسرده شدم ۱۰ کیلو وزن کم کردم سرکار نمیرم هنوزم منتظرم شب ک میشه بیاد خونه تنها آرزوم مردن

عادت میکنی عزیزم، انسان بنده ی عادته...

اما حای خالیش هرگز قرار نیست خوب شه، تو شاد ترین لحظات هم یه لحظه یادش میوفتی و وجودت بهم میریزه..

هر لحظه یادش افتادی به نیتش صلوات بفرست، به امام حسین سلام بده که اونم اون دنیا صوابی ببره...

برای توام دعا کن از غم دور شی

اگر چه دل به کسی داد:)جان ماست هنوز💔

با موتور تصادف کرده بود هر ماشینی یا موتوری میومد می گفت خداکنه اون باشه انگار باورم نمیشد

همش می گفتم خدا کنه بیاد خدا کنه زنده شه

بعدش تشییع جنازه که رفتم وقتی گذاشتن تو خاک اونموقع دیگه باورم شد

الان داره صداش رو یادم میره:)

ما هیچی با گذشت زمان بهتر میشه ولی اگه خیلی نزدیکش باشی نبودش خیلی حس میشه

در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر سلامم مامان مهربون دختر خوشگلی که داری این رو می خونی چقدر امروز ناز تری شدی بلااا

سال اول به سختی بعدش کم کم نبودش شد عادت هر سال کمرنگ تر شد

من انگار نمیتونم هر لحطه هرجا زندگیم یادش میافتم و مثل بچها گریم میگیره به زمین و زمان کفر میگم خیلی سخته همیشه صداش رفتارش کاراش یادم میاد بی اختیار اشک میریزم

۶ ماهه پدرم فوت کرده کنار نیومدم دیگه انقدر گریه های شدید و اینا ندارم ولی افسرده شدم ۱۰ کیلو وزن کم ...

منم پدر از دست دادم داغ پدر خیلی سخته مخصوصا برای دختر من عاشقانه پدرمو دوست داشتم از همه عالم و آدم بیشتر و انگار روز به روز بیشتر بیتاب میشم دلم میخاد نباشم دیگه روز به روز بیشتر مچاله میشم

من انگار نمیتونم هر لحطه هرجا زندگیم یادش میافتم و مثل بچها گریم میگیره به زمین و زمان کفر میگم خیلی ...

سال اول این طوریه

بعدش کمتر میشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عادت میکنی عزیزم، انسان بنده ی عادته...اما حای خالیش هرگز قرار نیست خوب شه، تو شاد ترین لحظات هم یه ...

وای از شادی ها تو شادی ها نبودش بیشتر حس میشه چقدر دلت میخاد کنارت باشه اونم بخنده ولی نیست

منم پدر از دست دادم داغ پدر خیلی سخته مخصوصا برای دختر من عاشقانه پدرمو دوست داشتم از همه عالم و آدم ...

اره میفهمم چی میگی دیگه انگار زندگی معنایی نداره هیچی مثل قبل نمیشه فقط هرروز ک میگذره میگم یه روز دیگه از عمرم کم شد مردنم نزدیک تر هیچ آرزویی ندارم جز مردن و دیدار دوبارش

من بابابزرگمو خیلی دوست داشتم خیلی زیاااد، باخودمون زندگی میکرد بخاطر همین پذیرفتن مرگش خیلی سخت بود

یه سالو چندماهه فوت شده رفتنش خیلی سخت بود برام،

خودمم نمیدونم چرا غمش انقدررر منو اذیت کرد

نتونستم کنار بیام آخرش تصمیم گرفتم فکری بحال خودم کنم رفتم کلاس یوگا و مدیتیشن رو با استاد ارا شروع کردم الان حالم بهتره

کلا مدیتیشن دیدو نگاهمو به همه چی تغییر داده

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

به خودم فرصت دادم تا اروم بشم در کنارش به خدا توکل کردم و ائمه . حال معنوی رو در خودم تقویت کردم . خودم رو وادار کردم به زندگی ادامه بدم و فرصت با قی مانده که با عزیزان دیگه ام هستم رو قدر بدونم . زندگی عادی میشه ولی یاد اونی که از دست رفته هم در کنارش هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚