2777
2789
عنوان

بی ادبی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 23 پست

با عرض معذرت پسره شما ك ديدم ياد بچه داداش خودم افتادم ك پسره منو ميزنه اونم اصلا از خودش دفاع نميكنه😔چون فوقالعاده ارومه و برعكس بچه داداشم شيطونه منم اصلا روم نميشه چيزي بگم زن داداش چپ ميره راست مياد ميگه بچت بلد نيست از خودش دفاع كنه در صورتي ك پسره من دلش نمياد بزنه 😔 الان تايپ شما ديدم دلم سوخت من فقط ميگم يكم بهش ياد بده بچه نزنه و اذيت نكنه 😞 الان غصه دخترمو ميخورم ك اونو ميخان چكار كنن😩

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
عزیزم یه بارم از طرف خواهرشوهر قضیه رو ببین که بچشو اذیت میکنن اگه پدر و مادر طرف بچشونو بگیرن پس تر ...

آخه این بچه مشکل نداره اگه داشت خونه ی اونیکی مامان بزرگشم این رفتارارو‌میکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه اینجوری خیلی بده همینجام خانما میگن ولش کن!!!اخه مگه میشه بچه رو ول کرد بچه های دیگه رو بزن ...

اره دیگه این بچه برادر شوهرم همینجوری بزرگ شد دیگه تا خواهرش دنیا اومد اونم اذیتش  میکرد  تا خواهرشم مثل خودش شده الان شدن دوتا بچه شیطون خود جاریمم حالا که دوتاشون همو اذیت میکنن عاصی شده  

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
آخه این بچه مشکل نداره اگه داشت خونه ی اونیکی مامان بزرگشم این رفتارارو‌میکرد 

احتمالا اونجا بچه ای نیس که اذیتش کنه جاری منم تا پسرش یکی بود میگفت توی خونه خیلی خوبه کاری نداره حالا که دوتا شدن میفهمه مشکل بچش با بچه هاس 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
اگه فقط تو خانواده شوهرت این رفتار رو داره میخواد جلب توجه کنه. میبینه به بچه های عمش بیشتر توجه می ...

اتفاقاخونه مامانم بچه خواهرم هست.ولی اونوخیلی دوست داره.خیلی خوب باهم بازی میکنن.

عزیزم یه بارم از طرف خواهرشوهر قضیه رو ببین که بچشو اذیت میکنن اگه پدر و مادر طرف بچشونو بگیرن پس تر ...

اخه خدایی من اصلادوست ندارم اذیت کنه وهمش سراین قضیه دعواش میکنم وبیخیال نیستم.ولی بچه های اون مخصوصاپسرش اینواذیت میکنن بعدش که این میخوادجبران کنه میگم مارومیزنه

بچه ک بی ادبه و همه رو میزنه رو معلومه کسی جز پدرمادرش دوست ندارن ب نظرم بچه باید با قاطعیت تربیت بشه فقط زاییدن نیست ک

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
بچه ک بی ادبه و همه رو میزنه رو معلومه کسی جز پدرمادرش دوست ندارن ب نظرم بچه باید با قاطعیت تربیت بش ...

عزیزم اگه نظرات قبلم روخونده باشی میفهمی که پسرم فقط خونه اینااینطوریه.وگرنه خیلی اجتماعی وخوبه.چراانقدرنظراتتون تنده ادموبه غلط کردن میندازین یه سوال میپرسه.به نظرم شمابایدروتربیت خودت کارکنی.