2777
2789
عنوان

بی ادبی پسرم

379 بازدید | 23 پست

سلام.خانمامن یه پسر۵ساله دارم.خیلی شیطونه.نمیدونم چرادوست داره دخترخواهرشوهرمواذیت کنه.اخه بچه های خواهرشوهرم خیلی ارومن.اصلانمیتونن ازخودشون دفاع کنن.پسرمنم ازرو شیطنت اذیت میکنه دخترشو‌.البته بعضی جاهااونم جبران میکنه ها.ولی چون خیلی ارومه هیچ کس باورش نمیشه.حالاهرسری میریم خونه مادرشوهرم اوناهم هستن همه میگن بچه های خواهرشوهرم خیلی ارومن.باادبن ولی پسرمن نه.حالاخدایییش پسرمن خونه مامان خودم انقدرخوبه که مامان وبابام عاشقشن.هرروزم خونه اوناست ولی طرف پدرشوهرم روزیادباهاشون جورنیست.منم هی دعواش میکنم اونموقع ادب میشه بعدش دوباره شروع میکنه.اصلادوست ندارم اینطوری مقایسه باشه.اخه من خودم بچه ای که توسرخورباشه وفقط بگه چشم اصلادوست ندارم.به نظرتون چه کنم.

اگه فقط تو خانواده شوهرت این رفتار رو داره میخواد جلب توجه کنه.

میبینه به بچه های عمش بیشتر توجه میکنن و از اونا تعریف میکنن لج میکنه.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

زوج و فرد کنید 😂😂هرموقع اونا هستند نرو حتما حساس شده بچه ات 🤗🤗

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اتو ادب کن الکی بچه های دیگه رو نزنه

لازم نیست توسری خور باشه همینکه بدونه باید با بچه های دیگه بازی کنه و نزنتشون کافیه

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بزار بزنشوناااا

بفرست كلاس رزمي قشنگ محكم بزنه😊

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

تو خونه باهاش صحبت کن که کار بد نکنه.اگه خانواده شوهرتونم چیزی گفتن زود جلوش در بیاید و طرفشو بگیرین تا نتونن بهش حرفی بزنن.ولی تو خونه بل مسرت حرف بزن که مثلا اونا دخترن و زیاد باهاشون نپر و...

قبلش که میری اونجا نصیحتش کن حتی بهش جایزه بده اگه میبینی اذیت میکنه جریمش کن مثلا تلویزیون نبینه یا جایی که دوست داره نره 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

از سن ۳سالگی تا ۶سالگی اوج لجبازی بچه هاست بچه ی سالم شیطنت داره ولش کن هرکی هرچی میخواد بگه اونا مقصرن که بچتو مقایسه میکنن نه خودت دعواش کن نه اجازه بده کسی دعواش کنه خونه بابات اینا چون مقایسه نمیکنن بچه راحت تره پس اگه بی ادب بود همونجا هم بود ول کن بچه رو هرکی کم وزیاد بهش گفت طرف بچتو بگیر چون سنش ایجاب میکنه اینجور باشه نهایت بخاطر دهنشون بسته شه بگو بردمش روانپزشک گفته حتما مورد مقایسه دیگران قرارش میدی 

پسر برادرشوهر منم خیلی شیطونه و بچه های دیگه رو خیلی اذیت میکنه متاسفانه جاریم هم نه خودش جلوشو میگیره و اگه هم کسی چیزی بگه زود ناراحت میشه اذیت بچش به حدی شده که هیشکی از اومدنشون خوشحال نمیشه 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
پسر برادرشوهر منم خیلی شیطونه و بچه های دیگه رو خیلی اذیت میکنه متاسفانه جاریم هم نه خودش جلوشو میگی ...

اره دیگه اینجوری خیلی بده همینجام خانما میگن ولش کن!!!اخه مگه میشه بچه رو ول کرد بچه های دیگه رو بزنه !!!اصلا اینطوری بد بار میاد 

حال متکلم از کلامش پیداست
از سن ۳سالگی تا ۶سالگی اوج لجبازی بچه هاست بچه ی سالم شیطنت داره ولش کن هرکی هرچی میخواد بگه اونا مق ...

عزیزم یه بارم از طرف خواهرشوهر قضیه رو ببین که بچشو اذیت میکنن اگه پدر و مادر طرف بچشونو بگیرن پس تربیت بچه چی میشه پدر و مادر باید قبل از اینکه کسی چیزی بگه خودشون جلوی بچشونو بگیرن و ادبش کنن