2789
عنوان

کمک میکنید🫠

142 بازدید | 9 پست

این داستان. حدودا ۱ ماه پیش تا الانه خیلی اذیت شدم لطفا راهنماییم کنید🙂من آدمی هستم که معمولا شوخی میکنم ولی هیچوقت از حد خارج نمیشم هیچوقت ، طعنه و کنایه هم اصلا نمیزنم اونم اگه باشه به شوخیه، چند وقت پیش بچه ها یه امتحانی رو خراب کردن من خوب داده بودم ( در طوری که منم چندتارو خراب کردم ولی رفتار اینا رو نداشتم) بعد وقتی دیدن نمره شونو کلا رنگ عوض کردن و دوتاشون گریه کردن ( ما ۵ نفر باهم دوستیم ، این دوتا که بد دادن باهم صمیمی ترن من با اون دوتا صمیمی ترم ) من اونی که نمره ش خیلی بد شده بود ( ۱۰) رو دلداری دادم اون یکی رفیقم که اسمشو میذارم بهار هم اون یکی دوستمو که ۱۵ و نیم شده بود رو دلداری داد و اینا

بعد من رفتم آب خوری برگشتم دیدم اینا رفتن یه جایی تو مدرسه نشستن همه شون با هم حرف میزنن و اینا وقتی من رفتم ساکت شدن بعد اون ۱۵ به بهار گفت برو برام آب بیار( فرستادش دنبال نخود سیاه) و بعد ۳ تایی ( با اون دوستم که با من صمیمی بود نشستن پشت سر ما غیبت کردن ، چرا؟ واقعاااا نمیدونم نمیدونم چی گفتن چی نگفتن ولی از اون روز به بعد همش سه تایی با هم میرن و میان و سنگین بودن حتی یکیشون کنارم بود جاشو عوض کرد رفت پیش اونا ! هستید ادامه شو بگم؟

میزارم قبلنو کنار ، میسازم قلعه روی شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊💧

میگم بودید بخونید🦋

خلاصه این سه تا خیلی باهم گشتن و شروع کننده این ۳ تایی کاریشون دوست من بود که اسمشو میزارم فاطمه همونی که بام صمیمی تر بود

من و بهار پیش هم بود جامون هنوزم پیش همیم و رابطه خوبی داریم ، اینا جلوی ما میشینن چند بار به وضوح تیکه پروندن سر چیزای الکی و من واقعا ناراحت شدم مخصوصا از این فاطمه که یهو جبهه شو عوض کرد.

آلام من موندم و این بهار. که همش ساکت و کسله بعد تا این دختره که ۱۵ گرفته رو میبینه عین طوطی به حرف میاد 😐😐😐 منم امروز اعصابم خورد شد گفتم اگه شما ها با من حل نمیکنید میتونید بگید، یه جوری میرم یادتون بره من کی بودم😭😂 بعد نمیدونم چیکار کنم الان نمیخوام درگیر این داستانا بشم از طرفی یه آدم پرحرفی و توقع دارم وقتایی که بیکاریم میخوام یه چیزی بگم همراهیم کنه ولی اینم داره میشه عین اونا😐😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خو اونا ک نمره های کمتری گرفتن دارن ب شما حسودی میکنن

اخه این نامردیه من ۳ تا از درس اختصاصیامو خوب ندادم با من بدن. اون بهار دوستم همه شونو بالای ۱۹ گرفت 😑🤧

اخه این نامردیه من ۳ تا از درس اختصاصیامو خوب ندادم با من بدن. اون بهار دوستم همه شونو بالای ۱۹ گرف ...

در کل حسودن

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

بیخیال اصلا محل نده

با اینکه برونگرام و خیلی حرف میزنم اولین بار تو عمرم میل به حرف زدن باهاشونو ندارم اصلاااا نمیتونم بیشتر از این بهاره ناراحت میشم که با اینا انقد شنگوله با من اخم و کم حرفه