2777
2789
عنوان

کمک میکنید🫠

98 بازدید | 9 پست

این داستان. حدودا ۱ ماه پیش تا الانه خیلی اذیت شدم لطفا راهنماییم کنید🙂من آدمی هستم که معمولا شوخی میکنم ولی هیچوقت از حد خارج نمیشم هیچوقت ، طعنه و کنایه هم اصلا نمیزنم اونم اگه باشه به شوخیه، چند وقت پیش بچه ها یه امتحانی رو خراب کردن من خوب داده بودم ( در طوری که منم چندتارو خراب کردم ولی رفتار اینا رو نداشتم) بعد وقتی دیدن نمره شونو کلا رنگ عوض کردن و دوتاشون گریه کردن ( ما ۵ نفر باهم دوستیم ، این دوتا که بد دادن باهم صمیمی ترن من با اون دوتا صمیمی ترم ) من اونی که نمره ش خیلی بد شده بود ( ۱۰) رو دلداری دادم اون یکی رفیقم که اسمشو میذارم بهار هم اون یکی دوستمو که ۱۵ و نیم شده بود رو دلداری داد و اینا

بعد من رفتم آب خوری برگشتم دیدم اینا رفتن یه جایی تو مدرسه نشستن همه شون با هم حرف میزنن و اینا وقتی من رفتم ساکت شدن بعد اون ۱۵ به بهار گفت برو برام آب بیار( فرستادش دنبال نخود سیاه) و بعد ۳ تایی ( با اون دوستم که با من صمیمی بود نشستن پشت سر ما غیبت کردن ، چرا؟ واقعاااا نمیدونم نمیدونم چی گفتن چی نگفتن ولی از اون روز به بعد همش سه تایی با هم میرن و میان و سنگین بودن حتی یکیشون کنارم بود جاشو عوض کرد رفت پیش اونا ! هستید ادامه شو بگم؟

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

میگم بودید بخونید🦋

خلاصه این سه تا خیلی باهم گشتن و شروع کننده این ۳ تایی کاریشون دوست من بود که اسمشو میزارم فاطمه همونی که بام صمیمی تر بود

من و بهار پیش هم بود جامون هنوزم پیش همیم و رابطه خوبی داریم ، اینا جلوی ما میشینن چند بار به وضوح تیکه پروندن سر چیزای الکی و من واقعا ناراحت شدم مخصوصا از این فاطمه که یهو جبهه شو عوض کرد.

آلام من موندم و این بهار. که همش ساکت و کسله بعد تا این دختره که ۱۵ گرفته رو میبینه عین طوطی به حرف میاد 😐😐😐 منم امروز اعصابم خورد شد گفتم اگه شما ها با من حل نمیکنید میتونید بگید، یه جوری میرم یادتون بره من کی بودم😭😂 بعد نمیدونم چیکار کنم الان نمیخوام درگیر این داستانا بشم از طرفی یه آدم پرحرفی و توقع دارم وقتایی که بیکاریم میخوام یه چیزی بگم همراهیم کنه ولی اینم داره میشه عین اونا😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو اونا ک نمره های کمتری گرفتن دارن ب شما حسودی میکنن

اخه این نامردیه من ۳ تا از درس اختصاصیامو خوب ندادم با من بدن. اون بهار دوستم همه شونو بالای ۱۹ گرفت 😑🤧

بیخیال اصلا محل نده

با اینکه برونگرام و خیلی حرف میزنم اولین بار تو عمرم میل به حرف زدن باهاشونو ندارم اصلاااا نمیتونم بیشتر از این بهاره ناراحت میشم که با اینا انقد شنگوله با من اخم و کم حرفه