2777
2789

منظورم این هست که خودتونم فهمیدید داره شوخی میکنه ولی خیلی نچسب و دل ازردگی ایجاد میکنه و خودش فقط میخنده از اون مثلا شوخی.

حالا چه رفتاری چه کلامی .

اون سری شوخی هایی نه که خودش بگه شوخی کردم . خودتون قشنگ فهمیده باشید خیر سرش داره شوخی میکنه ولی ابله هانه هست

mysite.aff.bizmlm.ir میتونی کپی کنی تووگوگل سرچکنی و سایت رو ببینی🫵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل بود داشتم از یه کتاب نقل قول میکردم

یه حرفی زده به تیکه اونم تو جمع .....فهمیدم هر جایی بحث نکنم

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

جلو جمع مثلا میخواست شوخی کنه من داشتم از رانندگیم تعریف میکردم نه خیلی خیلی شور در حد اینکه دست فرمونم خوبه یهو گفت اره خیلی هرهر خندید حالا دوستش داشت تعریف رانندگی زنش میکرد خیلی قلبم شکست🙂

فامیل بود داشتم از یه کتاب نقل قول میکردم یه حرفی زده به تیکه اونم تو جمع .....فهمیدم هر جایی بحث نک ...

واقعا !! برای روز تولدش یا یمناسبتی الکی کتاب بیشعوری رو براش بخر بخونه 🙁😐😐

کلا نچسبه

بهش بفهمون که شوخی با تمسخر یا دست انداختن فرق میکنه شوخی یعنی از ته دل هردوباهم بخندن نه ی طرفه باشه 👌👌