2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید جایگزین پیدا کرده الان نمیتونه طاقت دوری اونو داشته باشه شایدم ازت بی خبر نیست (تجربشو داشتم)

نمیدونم جایگزین رو

ولی دیشب مادرش به مامانم پیام داده بود البته کار داشت ولی خب احوال پرسی هم کرد

فامیلین؟

دیشب یه جارو از بلاک باز کرد

همیشه من میرفتم منت کشی این سری دیگه نمیرم

انقدم مغرور هست که خودش نیاد

ولی بازم دو دلم پیام بدم یا نه😭

خیلی دلم تنگ شده خیلی بد اخلاق شدم این چند وقته

دیشب یه جارو از بلاک باز کرد همیشه من میرفتم منت کشی این سری دیگه نمیرم انقدم مغرور هست که خودش نیاد ...

من سه ماه صبر کردم قبلا گریه کردم منت کشیدم التماس کردم که فقط حرف بزن بدونم چت شده

اونی که همیشه التماس میکرد فقط ۵دقیقه بیا ببینمت سه ماه ندید

از خرداد تا شهریور کات بودیم

خودش پیوی رو پاک کرد خودش رفت زمان ج ن گ بود فقط یکبار زنگ زد بعد ده روز نصف شب پیام داد اونم چی ؟ گفت سلام جواب دادم سین کرد رفت

درباره ۱۰ روز ۱۵ روز یبار این کارو کرد دیگه من صبرم ته کشید گفتم مسخره تو نیستم تکلیفو روشن کن منو من کرد زدم بلاکش کردم از همه جا

بعد دوهفته با گوشی دوستش زنگ زد دوستش گفت جلو در شماییم بیا بیرون قطع کردم اونم بلاک کردم از تنظیمات گوشیم شماره هارو محدود کردم که کلا ناشناس زنگ نزنه هیچ راه ارتباطی نداشته باشه با من

اوایل شهریور هم رفته بود مشهد با یه اکانت دیگه پیام داد که انبلاک کن کار مهمی دارم زنگ زد تو حرم بود گفت از امام رضا تورو خواستم از اینجا نمیخوام دست خالی برگردم بازم رد کردم هر چقدر که اذیتش کرده بودم سرش خالی کردم شب قبل روز تولدش پیام داد که آشتی کنیم منم ساعت ۱۲ جوابشو دادم گفتم قبول میکنم اینم کادوی تولدت باز هم مثل سابق نیستم گفتم یذرع ادا دربیاری تموم میکنم کاری کن ترس از دست دادنتو داشته باشه ما با دو کلمه عشقم عزیزم خر میشیم بعد عذاب میکشیم

من مغرورم ولی اعتقاد داشتم که تو عشق غرورو باید بذاری کنار خودخواه نباشی ولی الان خود خواهم با اینکه جونمو بخواد میدم ولی به روش نمیارم اینجوری تو رابطم خوشحال ترم

من سه ماه صبر کردم قبلا گریه کردم منت کشیدم التماس کردم که فقط حرف بزن بدونم چت شده اونی که همیشه ال ...

وایییی منم دقیقا همینم

با همه اخلاقا و شرایطش کنار اومدم همش میگم تورو خدا حرف بزن واقعا نمیفهمم چش شد یهو

دمت گرم انقد نوشتی برام🥲🩷

آره راست میگی تا ترس از دست دادن نداشته باشن و خبالشون راحت باشه از بودنت هرکار دلشون میخواد میکنن

به ف ال نیک میگیرم پیامتوو😍

هرچند خیلی برام سخته اما مرگ یه بار شیون یه بار

من سه ماه صبر کردم قبلا گریه کردم منت کشیدم التماس کردم که فقط حرف بزن بدونم چت شده اونی که همیشه ال ...

منم دقیقا مثل شما میگفتم فدای سزش عاشقشم بذار همه چیمو در اختیارش بذارم ولی اشتباه کردم

پیام داده😭😭😭

بنظرت بلاک کنم چند روز حساب کار بیاد دستش؟