2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

132 بازدید | 13 پست

سلام دوستان، کسی بوده زگیل تناسلی داشته و خوب شده باشه؟

من چند تا ضایعه رو ناحیه تنا...و چند تا هم داخل و.ا.ژ.ن دارم، و رحمم هم دکتر گفت زخمه، هنوز جواب آزمایش و پاپم نیومده، خیلی استرس دارم

لطفا اونایی که خوب شدن راه درمان بگین کامل

تو رو خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نه به هیچ وجه، ولی متاسفانه همسرم داشته و من ازش گرفتم دارم دیواااانه میشم، میخام خودمو بکشم خلا ...

بازم باهاش موندی؟

اول از همه بگم اینجوری که شنیدم دراروهاش گرونن ازش پول بگیر درمانت کن ولی درمان میشه بعدشم طلاق بگیر بااین فرد چجوری زندگی میکنی

ببخشیداگه ناراحتت کردم

بازم باهاش موندی؟اول از همه بگم اینجوری که شنیدم دراروهاش گرونن ازش پول بگیر درمانت کن ولی درمان میش ...

بله متاسفانه، خاک بر سر من بی عرضه😭

خدا کنه خوب بشم، من خیلی بی گناهم

[QUOTE=408515888]خوب میشی نگران نباش اگه میتونی دکتر از استانای بزرگ بگیر[/QUOTE

خودم مرکز استانم، دکترم هم خیلی خوبه

ولی میخام از این اینترنتی ها دارو بگیرم، نمیدونم کارم درسته یا نه

خیلی تبلیغ رضایت میذارن، جذبشون شدم

[QUOTE=408515888]خوب میشی نگران نباش اگه میتونی دکتر از استانای بزرگ بگیر[/QUOTE خودم مرکز استانم، ...

نه فقط زیر نظر دکتر خوب اکثر اونا تقلبین یه بیماری دیگه به جونت میفته خدایی نکرده ولش کن بادکتر خیلی خوب صحبت کن خودش تجویز میکنه میگه از کجا بخری دارو

نه فقط زیر نظر دکتر خوب اکثر اونا تقلبین یه بیماری دیگه به جونت میفته خدایی نکرده ولش کن بادکتر خیلی ...

دیروز دکتر بودم برام دارو نوشته، ولی هنوز نگرفتم

گفتم شاید اینترنتی ها به روزترن در این موردا

دیروز دکتر بودم برام دارو نوشته، ولی هنوز نگرفتم گفتم شاید اینترنتی ها به روزترن در این موردا

نه بابا اصلا سراغ اینترنتی نرو همشون تقلبی و اکثر هم قاطی دارن اون پروسه داره زمانش برسه خودش درمان میشه البته زیر نظر دکتر

نه بابا اصلا سراغ اینترنتی نرو همشون تقلبی و اکثر هم قاطی دارن اون پروسه داره زمانش برسه خودش درمان ...

خیلی، ممنون عزیزم، لطف کردی جواب دادی

میشه خواهش کنم برام دعا کنید خوب بشم؟ من اعتقاداتمو دارم، به حضرت فاطمه برام دعا کنید خوب بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز